Levent Yüksel hem ağlattı hem oynattı

Levent Yüksel hem ağlattı hem oynattı

Pop müziğin efsane seslerinden Levent Yüksel, Kerki Production ve Solfej Organizasyon işbirliği ile düzenlenen yaz konserleri kapsamında Altınoluk Amfi Tiyatro'da sevenleriyle buluştu.

2018.07.25 12:32 - Son Güncellenme: 2018.07.25 12:32 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Levent Yüksel hem ağlattı hem oynattı

Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek hayranlarını mest etti.

Yaklaşık iki buçuk saat sahnede kalan sanatçı 'Beni Unutma' adlı eserini söylemesinin ardından kopan alkış tufanı sonrasında 'Ne diyebilirim ki? Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Bu alkışlar bir sanatçı için en büyük hediyedir.'ifadelerini kullandı.

Duygusal parçalarında hüzünlü bir hava estirdiği Amfi Tiyatro'da hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, performansı ile takdir topladı.



'Onursuz Olmasın Aşk' adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine yirmi dakika daha uzatan Yüksel, finalde 'Bu gece en büyük alkışı hak eden sizlersiniz. İyi ki geldiniz. Umarım yollarımız bir daha kesişir.' 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.07.25 12:32 - Son Güncellenme: 2018.07.25 12:32 - HABER MERKEZİ
A