LeBron yaşa takılmıyor

LeBron yaşa takılmıyor

NBA'de bu yaz Cleveland Cavaliers'tan ayrılarak Los Angeles Lakers'ın yolunu tutan LeBron James, pek çok otoriteye göre şampiyonluk şansının çok düşük olduğu bir takıma gitti.

2018.07.31 15:55 - Son Güncellenme: 2018.07.31 15:56 - Spor - HABER MERKEZİ
A
LeBron yaşa takılmıyor

35 galibiyet alan ve ana parçaları 20'li yaşlarının başlarında olan Lakers, 33 yaşındaki James'i kadrosuna kattıktan sonra Kawhi Leonard takasını pek fazla zorlamamış ve önümüzdeki yıl serbest olduğunda Leonard'ı takıma katma planı yapmıştı.

LeBron James'e 33 yaşında kariyerinin en iyi yıllarından birini çöpe atıp atmayacağına dair bir soru soruldu.

"Ben duruma böyle bakmıyorum çünkü bu sezonun zirve dönemimin son yıllarından biri olduğunu düşünmüyorum. Bence bu sadece istatistiki bir sayı ve hayatım boyunca her zaman düşük görünen ihtimalleri yaptım ben. Çocuklarımla birlikte olmak bana her geçen gün daha çok genç yıllarımı yaşamamı sağlıyor."

LeBron aynı şekilde bu yılın Lakers adına bir yeniden yapılanma sezonu olacağını düşünmediğini ifade etti.

"Bu yılın bir yeniden yapılanma sezonu olacağını falan düşünmüyorum. İnsanların yapabileceğimizi düşünmediği şeyleri yapma imkanımız var. Herkes, 'Bu yıl yeniden yapılanma dönemimin bir parçası ve elimizde yeterince silah yok' muhabbetini çok seviyor. Bu, bizi daha da motive edecek."

James'in Lakers'la yapacak büyük planları var gibi gözüküyor.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.31 15:55 - Son Güncellenme: 2018.07.31 15:56 - HABER MERKEZİ
A