Kutsi hangi kanalın yeni sezondaki dizisiyle anlaştı?

Kutsi hangi kanalın yeni sezondaki dizisiyle anlaştı?

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Kutsi'nin, yeni sezondaki adresi belli oldu.

2018.07.23 12:51 - Son Güncellenme: 2018.07.23 12:52 - Medya - HABER MERKEZİ
A
Kutsi hangi kanalın yeni sezondaki dizisiyle anlaştı?

'Doktorlar', 'Huzur Sokağı' ve 'Kalbimdeki Deniz' dizileriyle müzikteki başarısını oyunculukta da sürdüren Kutsi'nin, yeni sezondaki adresi belli oldu.

Bir yandan da yeni albümü için hazırlık yapan Kutsi, Yaşar İrvül'ün patronu olduğu Pastel Film'in atv için çekeceği 'Verda' kod adlı dizi için el sıkıştı. Senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı dizide Kutsi, eşini kaybetmiş zengin bir iş insanı rolüyle seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Cast çalışmaları devam eden dizinin yönetmen koltuğunda ise Kutsi'nin son dizisi 'Kalbimdeki Deniz'e de imza atan Aysun Akyüz oturacak. Son olarak Süreç Film'in 'Cennet'in Gözyaşları' dizisinde görev alan Aysun Akyüz, bu sezon yine Pastel Film'in Show TV'ye hazırladığı 'Geride Kalan' projesini çekmeye hazırlanıyordu. Ancak bir düğün gecesi yaşanan kanlı baskın sonrası ailenin hayatta kalan tek ferdi Almina'nın etkileyici hikâyesini konu alan 'Geride Kalan' dizisi, kasım ayına ertelendi.

Bunun üzerine Aysun Akyüz de, Pastel Film'in çekimleri daha önce başlayacak olan diğer dizisi 'Verda'nın yönetmeni oldu.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2018.07.23 12:51 - Son Güncellenme: 2018.07.23 12:52 - HABER MERKEZİ
A