Kuşların çalınma anı kameralara yansıdı

Kuşların çalınma anı kameralara yansıdı

Adıyaman'da bir petshopa giren kimliği belirsiz bir şahsın iş yerinden 150'ye yakın kuşu çalma anı güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

2017.12.06 12:07 - Son Güncellenme: 2017.12.06 12:07 - Güncel
A
Kuşların çalınma anı kameralara yansıdı

Edinilen bilgiye göre, Atatürk Caddesi'nde Adıyaman Belediyesi binasının yan tarafında bulunan Selçuklu İş Hanı'na gece saatlerinde giren kimliği belirsiz bir şahıs, handa bulunan Kadir Yaldız'a ait petshopun metal vitrinini parçalayarak içeriye girdi. Anbean güvenlik kameralarınca kaydedilen olayda şahıs parçaladığı vitrinden geçerek kuşların bulunduğu alana girdi. Burada bulduğu bir kutu içerisine muhabbet, kanarya ve papağan cinsinden yaklaşık 150 adet kuş koyan şahıs, kutuyu iş yerinin önüne bırakarak olay yerinden uzaklaştı. Bir süre sonra farklı kıyafet ve sırt çantasıyla gelen şahıs kuşların bulunduğu kutuyu çantasından çıkardığı bir beze sararak olay yerinden uzaklaştı.

Sabah saatlerinde hırsızlık olayını fark eden iş yeri sahipleri durumu polis ekiplerine bildirdi. Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri incelemelerde bulunarak şahsın yakalanması için çalışma başlattı.

Konuyla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.06 12:07 - Son Güncellenme: 2017.12.06 12:07 - Aysın Komitgan
A