Kötü şanstan kaçmak isterken öldü!

Kötü şanstan kaçmak isterken öldü!

Güney Kore'de kötü şansından kurtulmak isteyen bir kadın bu durumu değişik bir yöntemle çözmeye başvurdu. Alışılmamış din rituelleri uyguluyan bu kadın, ayin için girdiği tabutun içinde hayatını kaybetti.

2018.08.08 15:55 - Son Güncellenme: 2018.08.08 15:55 - Dünya - HABER MERKEZİ
A
Kötü şanstan kaçmak isterken öldü!

Güney Kore medyasına açıklama yapan araştırmacılar, kadının "sahte din" üyesi olduğunu ve çeşitli sorunlarını çözmek için alışılmamış din rituellerine başvurduğunu söyledi.

Korea Times'ın haberine göre, 40 yaşındaki Güney Koreli kadın kötü şanstan kurtulmak için "ölüm deneyimi" yaşaması gerektiğine inanarak manevi tören için girdiği ahşap tabutta ölü bulundu.

Bu olağandışı ayin, gece yarısı Güney Kore'nin merkez bölgesi Gumi'de yaşandı. Polislerin ifadelerine göre 3 kadın ahşap tabutlarda yatıp uyuyordu.

Yaşamını yitiren Güney Koreli kadın, içerisinin çok sıcak olduğunu nefes alamadığını söyledi ve tabuttan çıkmaya çalıştı fakat arkadaşları bunu ayinin bir parçası sandılar ve müdahale etmediler.

Güney Koreli kadının ölüm sebebinin henüz belirlenemediğini söyleyen yetkililer hava geçirmez tabuttun içinde uyurken boğulmanın mümkün olduğunu söyledi.

Yerel medya, olaya aşina olan araştırmacılar, bu 3 kadının "sahte din" tarikatının sıkı takipçileri olduğunu aktardılar.

Diğer Dünyadan Haberler için tıklayın


2018.08.08 15:55 - Son Güncellenme: 2018.08.08 15:55 - HABER MERKEZİ
A