Köşk için sürpriz isim

Köşk için sürpriz isim

Başbakan'ın "Ters köşe olabilirsiniz" açıklamasından sonra ismi gündeme gelmeyen Bülent Arınç'ın Köşk'e çıkabileceği kulislerde konuşulmaya başladı.

2014.04.25 08:12 - Son Güncellenme: 2014.04.25 08:14 - Siyaset
A
Köşk için sürpriz isim


Başbakan Recep Tayyip Erdoğan dünkü 1915 mesajıyla hem Türkiye hem de dünya gündemini bir anda sarsken gazetecilerle yaptığı eğlenceli sohbeti esnasında Cumhurbaşkanlığı ile ilgili "Ters köşe olabilirsiniz." açıklaması da oldukça etkili oldu.

KÖŞK'E SÜRPRİZ İSİM

Başbakan'ın bu açıklamasından sonra Meclis kulisleri kaynamaya başlarken ismi Köşk için neredeyse hiç gündeme gelmeyen Bülent Arınç'ın Köşk'e çıkabileceği konuşulmaya başlandı.

GÜL, AK PARTİ'NİN BAŞINA MI GEÇİYOR?

Kulislerde konuşulmaya başlanan diğer bir Hadise ise Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Başbakan olarak yola devam edeceği, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün ise Köşk'ten inerek Ak Parti'nin başına geçeceği ve tüm işleyişi ele alacağı yönünde.

KULİSLER EKRANA DA YANSIDI

İşte bu iddia bugün Habertük TV ekranlarında da konuşuldu. Habertürk TV Genel Yayın Yönetmeni Erhan Çelik'te kulislerde konuşulanlarla ilgili olarak "İsmi konuşulmayan ama Ak Parti için çok önemli bir dinamik olan Bülent Arınç. Ak Parti kurulurken 3 kemik isimden biri. İsminin Köşk için çok sıklıkla zikredilmemesi büyük bir ters köşe olabilir. Arınç Köşk'e çıkabilir. Erdoğan, Başbakanlık'ta kalabilir ve Gül'de Ak Parti'nin başına geçebilir." dedi.

CHP VE MHP CEPHESİ

Çelik, "CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı adayları için Ak Parti'nin adayının açıklamasını bekliyor ona göre güçlü bir aday çıkaracaklar. MHP cephesi ise adayını 1-2 haftaya belirleyecek." şeklinde konuştu.

 

gazeteport

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2014.04.25 08:12 - Son Güncellenme: 2014.04.25 08:14 - boş7
A