Konya taraftarını gururlandıracak

Konya taraftarını gururlandıracak

Konyaspor Kulübü Başkanı Hilmi Kulluk, futbol takımının 2018-2019 sezonunu, camialarını gururlandıracak bir yerde bitireceğine inandıklarını belirtti.

2018.08.08 16:47 - Son Güncellenme: 2018.08.08 16:51 - Spor
A
Konya taraftarını gururlandıracak

Başkan Kulluk, kulübün internet sitesinden yayımlanan yeni sezon mesajında, 2018-2019 futbol sezonunun profesyonel, amatör tüm kulüplere hayırlı olması temennisinde bulundu. 

Yeni sezona yeni bir yönetim ve yeni bir bakış açısıyla girdiklerini vurgulayan Kulluk, "Göreve gelir gelmez birçok sorunu çözerek kulübümüzün gündeminden çıkardık. İhtiyacımız olan bölgelere sıkı ve titiz çalışmalar neticesinde nokta atışı transferler yaparak takımımızı güçlendirdik. 2018-2019 sezonunda hepimizi çok zorlu müsabakalar bekliyor. Ancak takımımızın, sezonu bizim açımızdan sürpriz olmayacak yerlerde bitireceğine ve camiamızı gururlandıracağına yürekten inanıyoruz. Bu zorlu sürece idari açıdan hazırız. Teknik direktörümüz Rıza Çalımbay'ın da takımımızı teknik ve fiziki anlamda hazır hale getirdiğini, büyük bir mutlulukla müşahede etmekteyiz." ifadelerini kullandı. 

Kulluk mesajında şunları kaydetti: "Bu sezon Konyaspor aidiyetinin şehrimizin ve camiamızın bütün hücrelerine nüfuz edebilmesi, çok daha dirençli bir Atiker Konyaspor'un sahada yer alabilmesi için var gücümüzle çalışacağız. Futbolcularımızın da bu düşünceden ve destekten güç alıp sorumluluklarının farkında olarak, bayrağımızı layık olduğu yerde dalgalandıracaklarına, formamızı emekle, inançla, hırsla alınlarının teriyle ıslatacaklarına eminiz. Adımızdan daha çok söz ettireceğimiz yeni sezonun, başta oyuncularımız, teknik heyetimiz ve camiamız olmak üzere, profesyonel, amatör tüm takımlara, futbolculara hayırlı olmasını temenni ediyor, sakatlıklar, kazalar ve cezalardan uzak, kaosların, kavgaların, tasvip edilmeyen olayların yaşanmadığı, centilmenliğin, kardeşliğin, saygının ön plana çıktığı, keyifli ve heyecan dolu bir sezonun yaşanmasını diliyorum."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.08 16:47 - Son Güncellenme: 2018.08.08 16:51 - Burcu Kahraman
A