Kiteboard heyecanı nefesleri kesti

Kiteboard heyecanı nefesleri kesti

Dünya Kiteboard Şampiyonasının Türkiye ayağı Muğla'nın Ula ilçesine bağlı Akyaka sahilinde erkeklerde 24, kadınlarda 12 sporcunun katılımı ile yapıldı. Şampiyonada erkeklerde ve kızlarda Brezilyalı sporcular birinciliği elde etti.

2018.09.10 08:55 - Son Güncellenme: 2018.09.10 08:56 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kiteboard heyecanı nefesleri kesti

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından yürütülen, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Muğla Valiliği'nin himayelerinde, Dalaman Havalimanı (YDA), Türkiye Yelken Federasyonu ve Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü katkıları ile 5-9 Eylül tarihleri arasında Ula Akyaka'da gerçekleştirilen Dünya Kiteboarding Şampiyonası'nın Türkiye ayağı tamamlandı.

Bu yıl ikinci defa Akyşaka sahilinde gerçekleştirilen Dünya Kiteboarding Şampiyonası'nda izleyiciler sporcuların deniz yüzeyinde gerçekleştirdiği akrobatik hareketlerini heyecanla izledi. Şampiyonanın Türkiye ayağının erkeklerde birincisi geçen yılın dünya şampiyonu Brezilya'dan Carlos Mario, ikinci Dominik Cumhuriyeti'nden Adeuri Corniel, üçüncü ise İsviçre'den Maxime Chabloz oldu.



Kadınlarda ise şampiyonaya Brezilya'dan katılan Mikaili Sol birinci, Çek Cumhuriyeti'nden Paula Novotna ikinci, İtalya'dan Francesca Bangioli üçüncü oldu.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.10 08:55 - Son Güncellenme: 2018.09.10 08:56 - HABER MERKEZİ
A