Kırıkkale şehidini uğurladı

Kırıkkale şehidini uğurladı

Şehit Jandarma Astsubay Mehmet Yılmaz, Kırıkkale'de son yolculuğuna uğurladı.

2017.08.13 16:52 - Son Güncellenme: 2017.08.13 16:52 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kırıkkale şehidini uğurladı

Şehit Yılmaz'ın cenaze töreni Kırıkkale'nin Sulakyurt ilçesi Ayvaltı Mahallesi'nde yapıldı. Geniş olması sebebiyle eski ilkokul bahçesinde düzenlenen törende, akrabaları ve Kırıkkaleliler bahçeyi doldurdu. Askeri tören mangası eşliğinde tören alanına getirilen naaş, askerlerin omuzlarında tören alanına getirildi. Tören sırasında şehidin annesi Hanım Yılmaz, babası Yusuf Yılmaz, eşi Kübra Yılmaz ve kardeşleri Yetiş, Bekir ve Burak Yılmaz gözyaşlarına hakim olamadı. Akrabaları tarafından zor sakinleştirilen şehidin cezaevinden izinli olarak cenazeye katılan kardeşi Yetiş ve eşi Kübra bir süre ellerinde tuttukları şehidin fotoğrafından gözlerini ayıramadılar.

Şehit babası Yusuf Yılmaz, cenaze töreni sırasında kendisinin üç evladı daha olduğunu, hain terör unsurlarında mücadele uğruna gerekirse diğer üç evladını da feda edebileceğini belirtti.

Düzenlenen tören sonrası şehidin naaşı, Ayvaltı Mahallesi şehitliğine defnedildi.

Cenaze törenine, İçişleri Bakanı Yardımcısı Mehmet Ersoy, Kırıkkale Valisi M. İlker Haktankaçmaz, Belediye Başkanı Mehmet Saygılı, Garnizon Komutan Tuğgeneral Selami Arslan, İl Emniyet Müdürü Mahmut Çorumlu, Milletvekilleri Ramazan Can ve Abdullah Öztürk katıldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.08.13 16:52 - Son Güncellenme: 2017.08.13 16:52 - HABER MERKEZİ
A