Kırıkkale-Kayseri kara yolunda göçük

Kırıkkale-Kayseri kara yolunda göçük

Kırıkkale'de kanalizasyon hattında meydana gelen çökme nedeniyle Kırıkkale-Kayseri kara yolunda 5 metre derinliğinde 3 metre çapında göçük oluşurken, araç trafiği alternatif yollara yönlendirildi.

2018.12.18 22:49 - Son Güncellenme: 2018.12.18 23:41 - Güncel
A
Kırıkkale-Kayseri kara yolunda göçük

Alınan bilgiye göre, Kırıkkale-Kayseri kara yolunun Bağdat Köprüsü  mevkisinde kanalizasyon hattı çöktü. Kara yolunda 5 metre derinliğinde 3 metre  çapında göçük meydana geldi.

Vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine giden polis ekipleri trafiği  durdurdu. Kırıkkale Belediyesi ve Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri de duruma  müdahale etti.

Hattaki çökmenin 5 metre derinde olması üzerine ekipler kazı çalışması  yaparken, başka göçükler oluşma ihtimaline karşı yol trafiğe kapatıldı. Trafik  her iki yönde de alternatif yollardan sağlanıyor.

Olay yerine gelerek çalışmaları inceleyen, Kırıkkale Belediye Başkan  Yardımcısı Vedat Genç yaptığı açıklamada, iki iş makinesiyle  aralıksız çalıştıklarını belirtti.

Vedat Genç, şunları kaydetti:

"Kanalizasyon hattında bir göçük oluşmuş. Çalışmalarımız devam ediyor,  göçüğe ulaşmak üzereyiz. Arızanın nereden olduğunu tespit etmeye çalışıyoruz. Bu  hat 30 yıllık. Alttaki arızayı bulmadan bu çökmenin neden olduğuna ilişkin bir  şey söylemek güç. Ekiplerimiz sabaha kadar göçüğe neden olan arızayı bulmak ve  tamirini yapmak için çalışacak. Kayseri'ye gidiş ve Kayseri'den Ankara'ya gidiş  karayolunu alternatif yollara verdik."

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.12.18 22:49 - Son Güncellenme: 2018.12.18 23:41 - Büşra Dikilitaş
A