Kim gitsin?

Kim gitsin?

Bursaspor'un kadrosunda yer alan 3 milli kaleci için bu soru sorulmaya başlandı.

2018.08.28 09:45 - Son Güncellenme: 2018.08.28 09:49 - Spor
A
Kim gitsin?

Yeşril Beyazlıların birçok mevkide eksikleri bulunsa da en şanslı olduğu konuların başında ise kalecileri geliyor.

Harun Tekin ile Okan Kocuk A Milli takım kadrosunda yer alırken, Muhammed Şengezer de U21 Milli Takımı'nda Bursaspor'u temsil ediyor.


Bursaspor'un birincisi kalecisi olan Harun'un adı bir dönem Galatasaray ve Beşiktaş işe anılırken, son olarak Volkan Demirel'in tartışılmasıyla Fenerbahçe'nin de gündemine girdi. Yeşil Beyazlılara resmi bir teklif gelmese de Başkan Ali Ay'ın nabzı ise yoklanmaya devam ediyor. Harun'un transferi son ana kadar masanın üzerinde duracak.



Harun'un ardında bekleyen Okan Kocuk da geçtiğimiz yıl kiralık olarak Spor Toto 1'nci Lig ekiplerinden İStanbulspor forması giyerken, gösterdiği performansla Mircea Lucesc'nun da dikkatini çekmiş ve A Milli takım kadrosuna davet edilmişti.



Üçüncü kaleci konumuna gerileyen ve geçen yıl Harun'un sakatlığı sebebiyle oynayamadığı Atiker Konyaspor mücadelesinde forma şansı yakalayan genç Muhammed de U21 kadrosunda Ay Yıldızlıların kalesini korumaya devam ediyor.

Bu zenginlik içerisinde en azından bir Bursasporlu kalecinin kenarda paslanmaması adına bir takıma kiralık olarak gönderilme olasılığı bulunuyor. Bu noktada Okan Kocuk oynayacağı bir takıma giderek Harun Tekin'den sonra uzun seneler Bursaspor kalesini korumayı hedefliyor.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.28 09:45 - Son Güncellenme: 2018.08.28 09:49 - Burcu Kahraman
A