Kent Konseyi'nden 'Bursa Gençlik Festivali'

Kent Konseyi'nden 'Bursa Gençlik Festivali'

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi'nin 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı münasebetiyle düzenlediği 'Bursa Gençlik Festivali' ile gençler doyasıya eğlendi.

2017.05.20 14:55 - Son Güncellenme: 2017.05.20 14:56 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
Kent Konseyi'nden 'Bursa Gençlik Festivali'

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda gençlere eğlence dolu bir gün yaşattı. Atatürk Stadyumu Meydanı'nda yapılan 'Bursa Gençlik Festivali'nde gün boyunca gençler farklı aktivitelerle doyasıya eğlendi. Şişme langırt, rodeo, sumo güreşi, trambolin, sanal gerçeklik, dart, ok atma, penaltı, ayak tenisi, mini futbol ve daha birçok oyun alanı hazırlayan Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi, gençlere tam bir bayram yaşattı.

Festivale katılan Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Bayram Vardar, gençlerle sohbet ederek Gençlik ve Spor Bayramlarını da kutladı.

Bursa Kent Konseyi Gençlik Meclisi Başkanı Kıvanç Cakalıoğlu ise, gençlere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetleri sürdürdüklerini, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle düzenlenen 'Bursa Gençlik Festivali'yle de gençlere eğlenceli bir gün yaşatmayı amaçladıklarını söyledi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2017.05.20 14:55 - Son Güncellenme: 2017.05.20 14:56 - HABER MERKEZİ
A