Kenan Sofuoğlu'dan adaylık açıklaması: Başvurum yoktu

Kenan Sofuoğlu'dan adaylık açıklaması: Başvurum yoktu

AK Parti Sakarya milletvekili adayı olarak 3. sıradan gösterilen eski milli sporcu Kenan Sofuoğlu, adaylık sürecini ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile aralarında geçen konuşmayı anlattı. Sofuoğlu, AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nın düzenlediği toplantıya Lamborghini marka otomobiliyle katıldı.

2018.05.22 13:19 - Son Güncellenme: 2018.05.22 13:35 - Siyaset
A
Kenan Sofuoğlu'dan adaylık açıklaması: Başvurum yoktu
01:14 Kenan Sofuoğlu'dan adaylık açıklaması: Başvurum yoktu

İLGİLİ VİDEO

Kenan Sofuoğlu'dan adaylık açıklaması: Başvurum yoktu

24 Haziran'da yapılacak Cumhurbaşkanı ve 27. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri'ne katılacak siyasi partilerin milletvekili aday listelerini Yüksek Seçim Kuruluna sunmasının ardından AK Parti Sakarya milletvekili adayı olarak 3. sıradan gösterilen Sofuoğlu, AK Parti Sakarya İl Teşkilatı'nın düzenlediği basın toplantısına katıldı. Sofuoğlu, Ak Parti Sakarya İl Binası önüne Lamborghini Aventador S modeli lüks otomobiliyle geldi.

Kenan Sofuoğlu, yaptığı açıklamada, her şeyin kendisi için hızlı geliştiğini söyledi.  Sofuoğlu, dün milletvekili adaylarının açıklanmasının ardından başlayan hızlı hareketlenmenin bugün de devam ettiğini ifade etti. 

'ADAYLIK BAŞVURUM YOKTU, CUMHURBAŞKANIMIZLA GÖRÜŞMEMİZDEN SONRA YETİŞTİRDİK'

Teşkilattaki büyüklerinden öğreneceği çok şey olduğunu dile getiren Sofuoğlu, şöyle devam etti: 

"Her şey çok hızlı gelişti. Dün Cumhurbaşkanımızla telefon görüşmemizden sonra, benim adaylık başvurum yoktu, önce onu yetiştirdik. Birkaç saat sonra listelerde ismimi görmem ve bugün erkenden koşuşturmacaların başlaması benim için hızlı gelişti. Başta Sayın Cumhurbaşkanı olmak üzere AK Parti teşkilatlarına teşekkür ediyorum. Bana böyle görev yüklendiği için de kendimi sorumlu hissediyorum çünkü bugüne kadar yapmış olduğum her şeyde elimden gelenin daha fazlasını yapmaya çalışmışımdır. Tabii ki bu yüklenen görevde de inşallah elimden geleni yapacağım. Allah'ın izniyle de başta memleketim Sakarya olmak üzere ülkemize faydalı işler yapmak için hep uğraşacağız. Dünyanın her bir yerini gezdim, 20 yıl boyunca çok şeyler, çok yerler gördük. İnşallah kazandığımız o tecrübeleri buradaki teşkilatlardaki büyüklerimizin desteğiyle de  memleketimize, ülkemize faydalı olmak için kullanacağım. Daha yolun başındayım, öğrenecek çok şeyim var, hakkımızda hayırlısı olur inşallah. İnşallah faydalı işler yapmayı Rabbim bize nasip eder."

Sofuoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın isteğiyle kariyerini İtalya'daki yarışlarda sonlandırmıştı.

Diğer Siyaset Haberleri için tıklayın


2018.05.22 13:19 - Son Güncellenme: 2018.05.22 13:35 - Gülcan Tekin
A