Kayserispor'dan Welliton açıklaması!

Kayserispor'dan Welliton açıklaması!

Kayserispor Kulübü, sözleşmesini tek taraflı fesih eden Welliton hakkında bir açıklama yayınladı.

2017.08.10 18:06 - Son Güncellenme: 2017.08.10 18:06 - Spor
A
Kayserispor'dan Welliton açıklaması!

Açıklama şöyle:

"09.08.2017 Çarşamba günü akşam saatlerinde oyuncumuz Welliton Soares Moraıs ; kendi kararı veya avukat - menajer yönlendirmesi ile '' Alacaklarını alamadığı gerekçesi ile '' kulübümüze tek taraflı fesihname göndermiştir.Daha sonra, yaptığının yanlış yönlendirme sonucu ''haksız fesih '' olduğunu anlamış ve il dışında bulunan Başkanımızla temasa geçmiştir.

Bu görüşmelerde bazı şartlar görüşülerek hem haksız feshi iptal etmeyi hem de sözleşme uzatmayı teklif etmiştir.Futbolcunun Kulübümüzden hiçbir alacağı yoktur.Üstelik disiplinsiz hareketleri ve kampa geç katılması nedeniyle Yönetim Kurulumuzca takdir edilen cezası da beklemektedir.

Geçtiğimiz dönemlerde benzer hareketler yapan oyuncu,kümede kalma mücadelesi verilmesi ve transfer dönemi olmayışı sebebiyle teknik heyetin raporları ile kadroda tutulmuş ve takımımızın ligde kalması sağlanmıştır.

Ancak bulunduğumuz ortamda ''Kayserispor Dayatmaları Kabul Edecek Durumda Değildir''.İstediği transferi yapabilecek imkanı ve zamanı mevcuttur.Şart ileri sürmeden, ceza ve diğer yaptırımlarımıza razı olmak, ve başta takım arkadaşlarına kusur etmemek kaydıyla müraacat ettiği takdirde durumu yeniden değerlendirilecektir.

Aksi halde hem kendisini,hem ilgilileri,hemde futbolcunun transferini düşünen kulüpleri ciddi tazminat davaları beklemektedir.

Saygılarımızla"

Kayserispor Kulübü  

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2017.08.10 18:06 - Son Güncellenme: 2017.08.10 18:06 - Ali Yaşar
A