Kaybolan Honor modelini bulana büyük ödül!

Kaybolan Honor modelini bulana büyük ödül!

Huawei'nin alt markası olan ve ülkemizde aktif olarak faaliyet gösteren Honor ilginç bir olay ile karşı karşıya kaldı. Honor 20 modeline ait bir prototipin çalınması veya kaybolması üzerine şirket bulana para ödülü vereceğini açıkladı.

2019.04.24 11:22 - Son Güncellenme: 2019.04.24 11:23 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Kaybolan Honor modelini bulana büyük ödül!

Kaybolan Honor 20 prototipi için büyük ödül!

Honor 20 serisine ait prototip Almanya'da kayboldu. Düsseldorf'a ailesiyle tatile giden Honor çalışanı Moritz Scheidl trene binerek Münih'e geri döndü. Scheidl, yolculuk boyunca telefonun sırt çantasında olduğunu iddia ediyor.

Eve geldiğinde telefonu şarj etmek için çantasından çıkarmak isteyen Scheidl telefonun olmadığını fark etti. Bu noktada telefonun sırt çantasından düşüp düşmediği veya bir hırsızlık olayına kurban gidip gitmediği bilinmiyor.

Honor Almanya'nın resmi Twitter hesabında yapılan paylaşımda telefonu bulana 5000 Euro ödül verileceği belirtiliyor. Telefonda arka kapağın ve kameraların tasarımını gizleyen gri bir kılıfın takılı olduğu belirtiliyor.

Telefonun trende düştüğü / çalındığı düşünülürken, bazı kişiler Honor'a tepki gösterdi. Zira, bunun Honor tarafından daha önce planlanan bir pazarlama hamlesi olduğunu düşünenler var.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.24 11:22 - Son Güncellenme: 2019.04.24 11:23 - HABER MERKEZİ
A