Karius kazanova çıktı

Karius kazanova çıktı

Yakışıklılığıyla gündem olan Beşiktaş'ın yeni kalecisi Loris Karius, tam bir Kazanova çıktı. Çapkın kaleci, iddiaya göre geçtiğimiz gün sosyal medya fenomeni iki güzele instagram'dan mesaj attı. Kızların ifşa ettiği Loris'in mesajları sosyal medyaya damga vurdu

2018.09.07 14:55 - Son Güncellenme: 2018.09.07 14:56 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Karius kazanova çıktı

Beşiktaş'ın yeni transferi kaleci Loris Karius, hızlı çapkın çıktı. Karizmasıyla Kıvanç Tatlıtuğ'a benzetilen Alman kaleci, ülkemize geldiği ilk günden beri Türk kızlarının yakın markajına girdi. Her yerde taraftarın adım adım takip ettiği Karius, geçtiğimiz gün ise sosyal medyada çapkınlık peşindeydi...


 

​DM'DEN MESAJ ATTI

Sarı saçları, mavi gözleri ve 1 metre 90 santimetrelik boyuyla mankenlere taş çıkaran 25 yaşındaki kaleci, iddiaya göre sosyal medya fenomeni Melis Ayça Değirmencioğlu'na instagram'dan İngilizce "Merhaba, nasılsın?" diye yazdı. Karius'un çapkınlığı ise Değirmencioğlu'nun kendisine gelen mesajı paylaşmasıyla ortaya çıktı. Loris'in çapkınlığı bununla sınırlı kalmadı.

ŞANSINI YİNE DENEDİ

 

Bir diğer instagram fenomeni Merve Taşkın da kalecinin kendisine sosyal medyadan attığı mesajı ifşa etti. Değirmencioğlu'ndan yüz bulamayan Karius, bu kez amacına ulaştı. Önceki akşam Etiler'deki Nusret'e giden ünlü kaleciye iddiaya göre Merve Taşkın eşlik etti. Aynı yerden aynı anda paylaşım yapan ikilinin geceye bir otelde devam ettikleri öne sürüldü.

Alman kalecinin Türk kızlarıyla tanışma çabası ise sosyal medyaya damga vurdu. Karius'un çapkınlığı Twitter'da da esprili yorumları beraberinde getirdi. Karius'un kendisine de mesaj attığını öne süren Taşkın, iddiaya göre önceki akşam da kaleciyle birlikteydi.

 

 

DEĞİRMENCİOĞLUNU DA YAZMIŞTI

Beşiktaş'ın Liverpool'dan kadrosuna kattığı Alman file bekçisi Loris Karius, futbolculuğu kadar yakışıklılığıyla da gündeme gelmişti. 25 yaşındaki file bekçisi, Türkiye'ye geldiği andan itibaren kadın taraftarların büyük ilgisiyle karşılaşmıştı. Öyle ki sosyal medyada Karius ile Kıvanç Tatlıtuğ'u karşılaştıran pek çok paylaşım yapılmış ve Alman eldiven bir anda magazin basınının gündemine oturmuştu.

Beşiktaş'ın Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'la 1-1 berabere kaldığı maçta Karius da Siyah Beyazlı formayla ilk maçına çıkmıştı. Maç içindeki yüksek özgüveni tam not alan Karius, Kartal'ın beraberliğinden bir gün sonra bambaşka bir olayla gündeme geldi. Moda blogger'ı ve MAD BANGZ markasının kurucusu olan Melis Ayça Değirmencioğlu, Twitter'dan Karius'un kendisine attığı mesajın ekran görüntüsünü paylaştı.




Fotoğrafta Karius'un sosyal medya fenomenine Instagram üzerinden İngilizce "Hey nasılsın?" dediği görülüyor. Instagram'da 310 bin takipçisi bulunan Değirmencioğlu'nun paylaşımları binlerce beğeni ve yorum alıyor.
 

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.07 14:55 - Son Güncellenme: 2018.09.07 14:56 - HABER MERKEZİ
A