Kantinci ve teknisyen 'röntgenciler' yakalandı

Kantinci ve teknisyen 'röntgenciler' yakalandı

KKTC'de iki gün arayla biri özel hastanede kantinci, diğeri Girne'de turistik otelin teknisyeni iki kişi, soyunma odası ve tuvalete giren kadınların çıplak görüntülerini çekerken yakalandı.

2018.10.04 12:24 - Son Güncellenme: 2018.10.04 12:27 - Güncel
A
Kantinci ve teknisyen 'röntgenciler' yakalandı

KKTC'de iki gün arayla biri özel hastanede kantinci, diğeri Girne'de turistik otelin teknisyeni iki kişi, soyunma odası ve tuvalete giren kadınların çıplak görüntülerini çekerken yakalandı.

TUVALETTE CEP TELEFONUYLA

İlk 'rontgenci' Girne'de turistik bir otelde yakalandı. Otelde teknisyen olarak çalışan Sinan Kaftanlı, kadınlar tuvaletine gizlice girerek kadınların müstehcen fotoğraflarını çekerken yakalandı. Otelin güvenlik kameralarına yakalanan zanlı olayın hemen ardından işinden kovuldu. Mahkemeye çıkartılarak tutuklanan Sinan Kaftanlı, özel hayatın gizliliği ve cinsel tacizden yargılanacak. KKTC'de bu tür suçlara 5 yıla kadar hapis öngörülüyor.

KANTİNCİ GİZLİ KAMERA YERLEŞTİRDİ

Bir diğer röntgenci ise, başkent Lefkoşa'da özel bir hastanede yakalandı. Hastanede kantinci olarak çalışan Veli Taşcıoğlu, önceki gün genel cerrah doktor TK'nın muayene odasına gizli kamera yerleştirdi. Doktorun kamerayı farketmesiyle ortaya çıkan olayda Veli Taşçıoğlu'nun soyunan personel ve hastaların görüntülerini çektiği belirlendi. Zanlı tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Girne'deki otel teknisyeni ile Lefkoşa'daki hastane kantincisi, suçlarını itiraf etti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.10.04 12:24 - Son Güncellenme: 2018.10.04 12:27 - Kübra Coşar-pasif
A