Kalder'de kıran kırana genel kurul

Kalder'de kıran kırana genel kurul

Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir şubelerinin kapatılması ile ilgili genel kurul kararı almak isteyen Türkiye Kalite Derneği (KalDer) genel merkezinin yaptığı genel kurulda yönetim kurulunun Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir şubelerinin kapatılması ile ilgili genel kurula sunduğu teklif 211 kabul, 243 red oyuyla kabul edilmedi.

2019.01.18 16:23 - Son Güncellenme: 2019.01.18 16:23 - Güncel
A
Kalder'de kıran kırana genel kurul

Türkiye Kalite Derneği'nde(KalDer) yaşanan kriz genel kurulda da devam etti. İstanbul genel merkezde yapılan olağan genel kurulda zaman zaman tartışmalar yaşandı.Genel kurulda yönetim kurulunun Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir şubelerinin kapatılması ile ilgili genel kurula sunduğu teklif 211 kabul, 243 red oyuyla kabul edilmedi.

Türkiye Kalite Derneği (KalDer) genel merkezinin Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir şubelerinin kapatılması konusunu gündeme getirmesinin ardından anadolunun birçok şehrinden yoğun tepkiler gelmişti.

Üyelere gönderilen olağanüstü genel kurul çağrısı yapılmış, Ankara, İzmir, Bursa ve Eskişehir şubelerinin kapatılması, bunların yerine bölge temsilciliklerinin açılması, şubelerdeki personelin temsilciliklere devredilmesi, şube yönetim kurulu içindeki üyelerin arzuları doğrultusunda yeni yapılanmada kurulacak istişare konseyi üyeliğine devam etmesi maddeleri yer aldı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.01.18 16:23 - Son Güncellenme: 2019.01.18 16:23 - Alican Özbay
A