Kaf-Kaf Çıvgın'la imzaladı

Kaf-Kaf Çıvgın'la imzaladı

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'nde Pınar Karşıyaka, geçtiğimiz haftalarda antrenörlük görevine getirilen Özhan Çıvgın'la resmi sözleşme imzaladı.

2018.08.09 14:35 - Son Güncellenme: 2018.08.09 14:36 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kaf-Kaf Çıvgın'la imzaladı

Çiğli Selçuk Yaşar Tesisleri'ndeki imza törenine Başkan Turgay Büyükkarcı, yönetimden Ziyanur Hasbay ve Genel Menajer Selim Çınar da katıldı. Kötü geçen 2 sezondan sonra basketbolda ekol olan Karşıyaka'da yeni bir başlangıç yapmak istediklerini söyleyen Başkan Turgay Büyükkarcı, "Hem takım hem kulüp anlayışına paralel olarak daha Türkiye Basketbol Federasyonu açıklamadan 6 yabancıyla değil 5 yabancıyla anlaşacağımıza, yerli hoca görevlendirip altyapıya önem vereceğimize karar verdik. Bu bağlamda Özhan Çıvgın hocamızla anlaştık. Türk basketbolunun parlayan isimlerinden biri. Karşıyaka uzun süreli çalıştığı antrenörlerle başarılı oldu. Başarılı bir sezon geçireceğimize inancımız tam" dedi.

KARAKTERLİ YABANCILAR

Heyecan verecek bir takım kurduklarını belirten Turgay Büyükkarcı, "Karakterli yabancılar aldık. Geçen sezon yabancı oyunculardan saha içinde disiplinsizlik sıkıntıları yaşamıştık. Bizim için önemli olan armamızın iyi temsil edilmesi. DJ Kennedy ve Jarrod Jones iyi oyunculardı ama takımın saha içi ve dışında sıkıntıları vardı. Bu sezon çok iyi bir yerli kadromuz var. Takımdan çok umutluyum. Sporcu davranışı ve ahlakı önemli. En iyi oyuncu bile gelse kulüp kriterlerine uymadığı sürece bu takımda yeri olmaması lazım. Play-Off hedefinin çok üzerinde bir kadro kurduk. Yeni bir hikaye yazacağız. Altyapıda da çok iyi bir hamle yapıp Türkiye'nin en iyi altyapısını kuracağız. Uzun vadeli bir çalışma yapıyoruz" diye konuştu.

Ekonomik koşullarda en iyi kadroyu kurduklarını belirten Çıvgın ise, "Türkiye'de 2 yıldır oynamadığımız Play-Off'u oynamak ve girebileceğimiz en üst sıradan Play-Off'a girmek, Avrupa'da da gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.09 14:35 - Son Güncellenme: 2018.08.09 14:36 - HABER MERKEZİ
A