Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

Yeşilçam'ın ünlü ismi Kadir İnanır, beynine pıhtı atması nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırıldı. Beyninde damar tıkanıklığı tespit edilen İnanır hemen ameliyata alındı. Kadir İnanır'ın sağlık durumunun iyi olduğunu belirten hastane yönetimi tedavi süresinin bir hafta on gününü bulacağını açıkladı.

2018.02.12 07:03 - Son Güncellenme: 2018.02.12 14:46 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı
04:56 Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

İLGİLİ VİDEO

Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı

İstanbul'daki Fulya Acıbadem Hastanesi'ne götürülen ünlü oyuncu, Prof. Dr. Yunus Aydın tarafından ameliyat edilerek tedbir amaçlı yoğun bakıma alındı. 69 yaşındaki Kadir İnanır'ın hayati tehlikesi olmadığı açıklandı.

DOKTORUNDAN AÇIKLAMA

Kadir İnanır şu an yoğun bakımda. Genel durumu şu anda iyi, hayati riski yok tedbir amaçlı burada.  Kadir İnanır benim eski arkadaşım Pazar sabahı 10.00 civarında Jülide Hanım aradı, Kadir Bey'in konuşmasının bozulduğunu ve yere düştüğünü söyledi. Evlerine gittim. 40 45 dakika kadar hastaneye gelmesi konusunda ikna etmeye çalıştım kontrol etmemizin gerektiğini söyledim. Sonunda Kadir Bey'i ikna ettik ve geldik. Beyin mr çektiğimizde üst kısımda bir damarın tıkandığını anladık ve damarının açılması gerektiği kararını verdik. Yapılan müdahalenin ardından Kadir Bey'i tedbir amaçlı yakından takip edebilmek için hastanede tutuyoruz.

Şu anda durumu stabil ve iyi. Açık bir cerrahi olmadı. Açık bir ameliyat olmadı. Aslında yapılan işlem standart bir işlem. Tüm dünyada uygulanan ve yıllardır yaptığımız işlemdir. Beyin damarına giden pırtı çıkarıldı yapılan tetiklerin ardından hastanın durumu gayet iyidir.  Önümüzdeki günler önemli, tekrar bir pırtı oluşumunu önlemek için burada tedaviye devam edeceğiz. Yoğun bakım ne kadar kulağa kötü gelse de tedbir amaçlıdır. Bir hafta, 10 gün kadar Kadir Bey burada kalacak.  Kendisiyle de konuştuk sabah, herhangi bir şikayeti yoktu. Eğer her şey stabil giderse 3 gün daha yoğun bakımda kalacağını düşünüyoruz, sonra birkaç gün daha kontrol altında tutacağız.

JULİDE KURAL İYİ HABERİ VERDİ

Ünlü oyuncunun 17 yıllık hayat arkadaşı Jülide Kural, Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında ilk kez Kanal D ile Günaydın Türkiye'ye bilgi verdi.

Julide Kural, Kadir İnanır'ın geçirdiği operasyon sonucu hala yoğun bakımda olduğunu, kritik süreci atlattığını ve bilincinin açık olduğunu dile getirdi.

İnanır'ın hastaneye getirilmesinin ardından basın mensupları da hastaneye akın etti.

Ünlü aktör, 1970 tarihli "Kara Gözlüm" filminde ilk kez, Türkan Şoray'la başrolleri paylaştı. İnanır'ın yine Şoray'la başrolünü oynadığı 1977 yapımı "Selvi Boylum, Al Yazmalım" filmi unutulmazlar arasına girdi. 

Kadir İnanır'ın unutulmayan bazı filmleri arasında Tatar Ramazan, Bir Yudum Sevgi, Ölüm Yolu, Fırtına, Elveda Katya, Emanet, Kavgamız, Katırcılar, Bitirimler Sosyetede, Üç Arkadaş, Karılar Koğuşu, Son Cellat, Acılar Paylaşılmaz, Hüzün Çemberi, Yedi Uyuyanlar, Umut Hep Vardır, Film Bitti, Bedel, Ah Gardaşım filmleri de var. İnanır ayrıca birçok dizide de rol aldı.

Kadir İnanır'ın sağlık durumu hakkında açıklama

İş adamı Yılmaz Ulusoy, "Kadir İnanır'ın durumu gayet iyi" dedi.

Beynine pıhtı atması nedeniyle dün akşam hastaneye kaldırılan Yeşilçam'ın ünlü ismi Kadir İnanır'ın tedavisi devam ediyor. Sanat camiasından çok sayıda seveni usta sanatçının tedavi gördüğü hastaneye gelerek geçmiş olsun dileklerinde bulunuyor.

"HİÇ BİR ŞEYİ YOK, YUKARIDA BİR SAATTİR ESPRİ YAPIP GÜLÜŞÜYORUZ"

Usta sanatçı İnanır'ı hastanede ziyaret eden İş adamı Yılmaz Ulusoy, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. İnanır'ın durumunun gayet iyi olduğunu söyleyen Ulusoy, Kadir İnanır'ın durumu gayet iyi. Hadise dün oldu, hastaneye getirdik. Gerekli müdahaleler yapıldı. Dün geceyi çok rahat geçirdi. Ben buradaydım. Kendisi gayet iyi. Şimdi uğradım yine Yunus Aydın'la birlikte. Fevkalade iyi yalnız dinlenmeye ihtiyacı var. Allah korudu hiç bir şeyi yok. Yukarıda bir saattir espri yapıp gülüşüyoruz. İnsan yaşadığı bir nefesin kıymetini bilmez ama bu ahvalde her nefesin kıymetini çok iyi bilir. Gayet iyi herkese selamını ve hürmetini bildirdi" şeklinde konuştu.

ULUSOY'DAN GAZETECİYE, "BİZ KONUŞUYORUZ SENDE ORADA FISILDAŞIYORSUN" TEPKİSİ

İş adamı Ulusoy açıklama yaptığı sırada bazı gazetecilerin kendi aralarında konuştuğunu fark ederek tepki gösterdi. Ulusoy tepkisini "Biz konuşuyoruz sende orada fısıldaşıyorsun" şeklinde dile getirdi. Ünlü iş adamı uyarısının ardından İnanır'ın sağlık durumu hakkında yaptığı açıklamaya devam etti.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.02.12 07:03 - Son Güncellenme: 2018.02.12 14:46 - HABER MERKEZİ
A