Kadın güreşçilerin hedefi kürsü

Kadın güreşçilerin hedefi kürsü

7-21 Eylül tarihleri arasında Slovakya'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nın hazırlıklarını Yalova'da sürdüren Genç Kadınlar Milli Takımı gözünü kürsüye dikti.

2018.09.11 16:12 - Son Güncellenme: 2018.09.11 16:14 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Kadın güreşçilerin hedefi kürsü

Genç Bayanlar Güreş Milli Takım Teknik Direktörü Murat Gençtürk, Roma'da düzenlenen Avrupa Güreş Şampiyonası'nda elde ettikleri tarihi başarıyı Slovakya'da yapılacak Dünya Güreş Şampiyonasında da tekrarlamak istediklerini söyledi. Roma'da yapılan Avrupa Güreş Şampiyonası'nda altın madalya kazanan Zeynep Yetgil, Slovakya'da da kürsüye çıkmak istediklerini takım olarak çok iyi hazırlandıklarını dile getirdi.

Teknik Direktör Murat Gençtürk, "Avrupa Şampiyonası'ndaki ritmi düşürmeden hedefimizi yükselterek Roma'daki tarihi başarımızı Slovakya'daki Dünya Şampiyonası'nda tekrarlamak istiyoruz. Yalova'da şampiyona hazırlıklarımızı sıkı bir şekilde sürdürüyoruz. Hedefimiz madalya ve kürsü de yer almak. Çok ciddi rakiplerimiz var. Ancak sporcularımızı hedefler doğrultusunda çalıştırıyoruz. Genç Bayanlar Güreş Milli Takımında 2020 Tokyo Olimpiyatlarını zorlayacak sporcular. Hepsi şampiyon ablalarını örnek alıyorlar. Türk kadınının gücünü tüm Dünya'ya gösterecekler" dedi.

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.09.11 16:12 - Son Güncellenme: 2018.09.11 16:14 - HABER MERKEZİ
A