Kaan Güvenilir'in itirafları herkesi şok etti!

Kaan Güvenilir'in itirafları herkesi şok etti!

Kanal D'de yayınlanan '2. Sayfa' programına konuk olan Kaan Güvenilir, bir dönem Solmaz Çiros'la yaşadıkları aşkın gerçekliğine dair çarpıcı açıklamalar yaptı.

2019.04.16 13:52 - Son Güncellenme: 2019.04.16 13:53 - Magazin
A
Kaan Güvenilir'in itirafları herkesi şok etti!

Kaan Güvenilir, üstü kapalı bir şekilde de olsa programda yaşananların gerçek olmadığını ve herkesin birer televizyon figürü olduğunu itiraf etti. İşte damat adayının açıklamaları...

"Evlilik programında amcam program organizatörüydü. Beni sürekli çağırıyordu ama o sıralar bir ilişkim olduğu için gitmiyordum. Daha sonra sevgilimden ayrılınca ben de gittim. Gidiş o gidiş, orada kaldım.

Yaptığım hiçbir şeyden pişman değilim. Sonucu güzel olunca mükemmel, kötü olunca da tecrübe oluyor.

'Reality show' ya da 'gerçek' diyemem. Dersem yediğim kaba pislemiş olurum. Evlilik programı sayesinde bir kitle kazandım. Hayatın hep olumlu yönlerine bakıyorum.

Solmaz konusuna gelince benim için geçmiş geçmiştir. Ne desem şimdi programa çıkacak söylediğim şeyler. 'Kaderde olan şeyler yaşandı' diyelim. Yaşanması gerekenler yaşanıyor. Aşkımız hakkında 'gerçekti' 'değildi' demek istemiyorum ama 'yaşandı bitti' diyebilirim. Siz zaten çok zeki insanlarsınız anlarsınız ne olduğunu."

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.04.16 13:52 - Son Güncellenme: 2019.04.16 13:53 - Kübra Coşar-pasif
A