Justin Timberlake ayakkabı tasarladı

Justin Timberlake ayakkabı tasarladı

Timberlake karısı Jessica Biel için yaptığı "Higher Higher" albümünün ardından "Higher" ve "Air" fikirlerini ne şekilde bir araya getirebileceğini düşünmeye başladı. Timberlake bu süreci şöyle anlatıyor: "Her şarkı için bir ürün hazırlama fikri ortaya çıktığında bir Air Jordan üretmenin "Higher Higher"ı üretmek gibi olacağını biliyorduk." Üretim sonucunda ortaya çıkan şey ise Timberlake'in tüm zamanların en beğenilen spor ayakkabısı Air Jordan III oldu.

2018.08.29 14:50 - Son Güncellenme: 2018.08.29 14:50 - Magazin
A
Justin Timberlake ayakkabı tasarladı

"Higher Higher" albümü Jessica Biel'e yazılmış dokunaklı bir aşk mektubu olmasının yanı sıra, Timberlake'in herkesin anlamasını istediği evrensel bir mesaj da içeriyor. "Anlatmak istediğimiz, hayatımızda ne olursa olsun en önemli olanın ilişkilerimiz olduğu. Para, şöhret, başarı. Bunların hepsi uçup gidiyor ama gerçek bir ilişki çok uzun süre devam ediyor."

Timberlake'in bir diğer yakın ilişkisi de Jordan markasıyla kurduğu bağdı. Bu yakın bağ, efsanevi tasarımcı Tinker Hatfield'le yapılan bir sohbetin de kapılarını açtı. Timberlake projesini nasıl hayata geçireceğini düşünmeye başlamışken Tinker'ın gizli bir planı vardı: Orijinal AJIII'ün eskizi. Bu toplantıdan çıkan ilk versiyon, Timberlake'ın geçtiğimiz Şubat'taki Super Bowl devre arası performansı sırasında milyonların beğenisine sunuldu. "Two Minute Warning" AJIII JTH satışa sunulur sunulmaz tükendi ve herkesin "Man of the Woods"tan beklentileri daha da yükselmiş oldu.

"Air Higher"ın yeni renk seçeneği, şimdi bu beklentileri albümün temasını ikon niteliğindeki silüete yansıtabilmek amacıyla orijinal malzemeleri değiştirerek karşılıyor. Timberlake bunu şöyle anlatıyor: "Albümün ana fikri bir şeyleri el işçiliğiyle ve sanatsal bir şekilde ortaya koymaktı. Albüm nasıl canlı orkestrasyonla yapıldıysa ayakkabıda da aynı birinci sınıf kalite ve el yapımı işçilik olsun istedik." Ortaya son albümden ilham alan bambaşka Air Jordan III JTH çıktı.

Air Jordan III JTH, 28 Ağustos'tan itibaren satışta.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.29 14:50 - Son Güncellenme: 2018.08.29 14:50 - Ali Yaşar
A