Jeniffer Lawrence, son ilişkisi hakkında konuştu

Jeniffer Lawrence, son ilişkisi hakkında konuştu

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, Amerikan Vogue dergisinin Eylül sayısına özel hayatı ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

2017.08.10 10:27 - Son Güncellenme: 2017.08.10 10:27 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
Jeniffer Lawrence, son ilişkisi hakkında konuştu

Oscar ödüllü aktris Jennifer Lawrence, Amerikan Vogue dergisinin Eylül sayısına özel hayatı ve kariyeriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Derginin 125. yıl dönümüne özel koleksiyon sayısına çeşitli pozlar da veren 26 yaşındaki Hollywood yıldızı, kendisinden 22 yaş daha büyük olan yönetmen Darren Aronofsky ile ilişkisi hakkında ilk kez konuştu.

Lawrence son filmi "Mother!"(Anne) isimli filmin yönetmeni Aronofsky ile aralarındaki çekimin sette başladığını söyledi.

Başarılı oyuncu; "Siyah Kuğu", "Bir Rüya İçin Ağıt", "Pi" gibi ünlü filmlere imza atmış yönetmen ile ilişkisine dair şu açıklamaları yaptı:

"HARVARD MEZUNLARINDAN HOŞLANMAZDIM"

"Birbirimize karşı enerjimiz var. Benim onun için enerjim var. Benim hakkımda neler hissettiğini bilmiyorum. Normalde, Harvard mezunu kişilerden hoşlanmazdım. Çünkü, Harvard'a gittiklerini belirtmeden iki dakika konuşamazlar."

"ONUNLA GÜVENDEYİM"

" Geçen yıl, onunla sadece bir insan olarak ilgiliydim. Daha önce sadece kafamı karıştıran ilişkiler yaşadım. Şu anda asla böyle hissetmiyorum. Onunla güvendeyim."

Daha önce Lawrence'ın, Passengers filmindeki rol arkadaşı Chris Patt ile 8 yıllık eşi Anna Faris'in boşanma nedeni olduğu iddia edilmişti.

Aronofsky tarafından yönetilen, Javier Bardem ve Jeniffer Lawrence'ın başrollerini paylaştığı "Mother!" isimli psikolojik gerilim filmi 15 Eylül'de ABD'de vizyona girecek.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2017.08.10 10:27 - Son Güncellenme: 2017.08.10 10:27 - HABER MERKEZİ
A