Jade Raymond, Google'a katıldı!

Jade Raymond, Google'a katıldı!

Assassin's Creed serisi ile ünlenen ve geçtiğimiz yıllarda EA bünyesine katılan Jade Raymond, sürpriz bir kararla Google'a geçti. Oyun tarafını genişletmek isteyen Google, ünlü oyun yapımcısını Başkan Yardımcısı olarak şirkete kattı.

2019.03.13 09:58 - Son Güncellenme: 2019.03.13 09:58 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Jade Raymond, Google'a katıldı!

Jade Raymond artık Google'da çalışacak!

Raymond daha önce birçok AAA oyunun yapım aşamasında önemli kararlar almış ve bu markalardan sorumlu olmuştu. EA Games bünyesinde Motive ve Visceral'ın Star Wars projelerinde de söz sahibi olmuştu. Ayrıca yine aynı şirket bünyesinde Plants vs. Zombies markasını yönetmişti.

Elbette her şey yolunda gitmedi ve EA'in Star Wars tarafı özellikle Battlefront 2'nin başarısızlığının ardından birçok Star Wars projesi askıya alındı. Jade Raymond da bu olayların ardından, geçtiğimiz Ekim ayında EA Games'ten ayrıldı.

Öncesinde Ubisoft'ta önemli görevler alan Raymond, Assassin's Creed, Watch Dogs ve Tom Clancy's Splinter Cell markalarından sorumluydu.

Raymond her ne kadar Google'a geçmesi konusunda önemli bir açıklama yapmamış olsa da, bu işbirliğinin önümüzdeki hafta Google'ın duyuracağı bulut oyun platformu ile ilgili olduğu konuşuluyor.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.03.13 09:58 - Son Güncellenme: 2019.03.13 09:58 - HABER MERKEZİ
A