İzdivaç programlarının damat adayı hayatını kaybetti

İzdivaç programlarının damat adayı hayatını kaybetti

Show TV'de Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunduğu 'Evleneceksen Gel' adlı evlilik programının damat adaylarından olan Gürcistanlı George Khotivari yaşamını yitirdi.

2017.12.18 15:45 - Son Güncellenme: 2017.12.18 15:48 - Magazin
A
İzdivaç programlarının damat adayı hayatını kaybetti

Ülkemizde evlilik programlarıyla tanınan George Khotivari, bir süredir tedavi gördüğü kansere yenil düştü. Genç adam, ülkesi Gürcistan'da toprağa verildi.

Gürcistanlı George Khotivari, annesi Tsira Khotivari ile birlikte 1999 yılında Türkiye'ye göç etti. Annesi daha sonra bir Türk'le evlendi ve Müslüman oldu. Khotivari, liseyi Türkiye'de okuduktan sonra Gürcistan'da müzik eğitim aldı. Türkiye'ye tekrar geldiğinde annesinin isteği üzerine 2012 yılında evlendirme programına katılan Khotivari, daha sonra farklı kanallardaki evlendirme programlarında kendisine eş aradı.

EROTİK FİLM OYUNCUSU ÇIKMIŞTI

Seda Sayan'ın sunduğu programa katılan Khotivari, Bodrum Türkbükü'nde çekilen +18'lik filmde rol aldığı ortaya çıkınca programdan ayrılmak zorunda kaldı. Erotik filmde rol aldığını doğrulayan Khotivari, "Bana bu konuda kimse bir şey sormadı, ben de söylemedim" demişti.

SEDA SAYAN ÇOK SİNİRLENMİŞTİ

Sayan, basında çıkan haberlere çok sinirlenmiş ve basın açıklaması yaparak, "Zaten bu insan bütün izdivaç programlarına evlenmek için çıkmış. Esra Erol'dan Hande Ataizi'ne kadar hepsinin programında çıkmış" ifadelerini kullanmıştı.

YILDIZ TİLBE'YE TEKLİF ETMİŞ

Khotivari, Hande Ataizi'nin sunduğu programda ise Yıldız Tilbe'ye evlilik teklifi etmişti.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2017.12.18 15:45 - Son Güncellenme: 2017.12.18 15:48 - Aysın Komitgan
A