İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bahadır'dan dikkat çeken açıklama

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bahadır'dan dikkat çeken açıklama

İYİ Parti Bursa İl Başkanı Yahya Bahadır yaptığı açıklamada dün Ankara'da Genel Başkan Meral Akşener'i ziyaret ettiklerini belirterek, "Dik duruşumuz sayesinde ittifak görüşmeleri sonrası Bursa'da seçime 7 ya da 8 ilçe belediye başkan adayımızla gireceğiz" ifadelerini kullandı.

2019.01.10 23:37 - Son Güncellenme: 2019.01.10 23:38 -
A
İYİ Parti Bursa İl Başkanı Bahadır'dan dikkat çeken açıklama

İYİ Parti Osmangazi İlçe Başkanlığı'nda düzenlenen törende Prof. Dr. Emin Balkan, İYİ Parti'nin Osmangazi Belediye Başkan aday adayı olarak açıklandı. Törenin ardından konuşan İYİ Parti İl Başkanı Yahya Bahadır'dan çarpıcı açıklamalar geldi.

Bahadır, dün Genel Merkez'i ziyaret ettiklerini belirterek, "İttifak görüşmeleri kapsamında kim nerede kazanacaksa hangi aday kazanacaksa güçlüyse ona göre bir yöntem oluşturduk. Bunu oluştururken büyük zorluk çektik. İttifak görüşmelerini yürüten genel başkan yardımcılarımızla görüştük. Bursa'daki 240 bin oyun emaneti olarak dik duruşumuzu sergiledik ve 7-8 adayla birlikte 31 Mart yerel seçimlerine gireceğiz" ifadelerini kullandı.

İYİ Parti ile CHP arasında yaşanan Osmangazi'deki aday krizi hakkında da açıklamalarda bulunan Bahadır, "Bursa ve Türkiye gündeminde günlerdir konuşulan Osmangazi ile ilgili CHP teşkilatından haddini aşan, tasvip etmediğimiz söylemlerin olduğunu hepimiz biliyoruz. Bugün CHP İl Başkanlığı ziyaretimizde Hüseyin Akkuş ile bunları konuştuk. Ve bu söylemleri artık bir kenara bırakmamız konusunda anlaştık" dedi.

Yahya Bahadır  "Biz Osmangazi'yi kazandığımız zaman Mustafa Bozbey de Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmış olacaktır" diye konuştu.

Diğer için tıklayın


2019.01.10 23:37 - Son Güncellenme: 2019.01.10 23:38 - Yaman Kaya
A