İstenmeyen Timsahlar yatarak para kazanıyor

İstenmeyen Timsahlar yatarak para kazanıyor

Bursaspor'da kadro dışı bırakılan futbolcular, kambur olmaya devam ediyor.

2018.07.19 11:00 - Son Güncellenme: 2018.07.19 11:03 - Spor - HABER MERKEZİ
A
İstenmeyen Timsahlar yatarak para kazanıyor

Yeni sezon hazırlıklarını Afyon'da sürdüren Bursaspor, bir yandan takıma yeni katılacak isimler üzerinde çalışırken, öte yandan da kadroda düşünülmeyen isimlerle yollarını ayırmanın planlarını yapıyor.

Samet Aybaba'nın kararı doğrultusunda takıma dahil edilmeyerek Afyon'a götürülmeyen futbolculara Özlüce Tesisleri'nde çalışmaları yönünde talimat verildi. Kendilerine kulüp arayan Kofi, Tomas Necid ve Joshua John idmanlarını aksatmadan gerçekleştiriyor. Aynı statüde bulunan Jires Kembo ile Sercan Yıldırım'ın antrenmanlara katılmadığı ve bunun da tutanak altına alındığı belirtildi. Kendilerine gerekli hukuki yaptırımların uygulanacağı öğrenildi. Bu oyuncuların rapor aldıklarını belirttikleri ancak kulübe ulaşan bir belge olmadığı kaydedildi.



Daha önce yaptıkları sözleşmeler nedeniyle deyim yerindeyse 'yatarak para kazanmayı' tercih eden Kembo ile Sercan, Galatasaray'da tepki çeken Tarık Çamdal'ı anımsatıyor.

Öte yandan kadro dışı kalan isimler için kulübe henüz resmi bir teklif ulaşmazken, transfer döneminin kapanmasına yakın bir zaman diliminde oyuncuların akıbetinin belli olacağı ifade edildi.

Transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor yönetimi ise özellikle santrafor için yurt dışında yabancı alternatif isimler üzerine eğiliyor. Samet Aybaba'nın da Başkan Ali Ay'dan transfer sürecinin hızlandırılması konusunda destek istediği öğrenildi.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.07.19 11:00 - Son Güncellenme: 2018.07.19 11:03 - HABER MERKEZİ
A