İşte yıldızlara göre seçim sonucu

İşte yıldızlara göre seçim sonucu

Astrolog Ömer Taş, astrolojiye göre 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimleri değerlendirdi. Taş'a göre o gün iki önemli gökyüzü olayı meydana gelirken, sandıktan bakın kim galip çıkacak?

2019.01.21 14:50 - Son Güncellenme: 2019.01.21 14:51 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İşte yıldızlara göre seçim sonucu

Türkiye nefesini tuttu ve 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan mahalli idareler seçimine kilitlendi. Adaylar sahada çalışmalarına tam gaz devam ederken, partiler de belediyeleri kazanmak için hummalı bir performans sergiliyor. Yeryüzünde bunlar olurken, ünlü astrolog Ömer Taş, 31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan seçimler için astroloji haritasını değerlendirdi.

YENİ BAŞLANGIÇLAR

Mahalli idareler seçim heyecanının yaşanacağı 31 Mart'ta iki önemli gökyüzü olayının meydana geleceğini söyleyen Taş, "Önce o gün gerçekleşecek olan yeni ay ile başlayayım... İstanbul saati ile 19:04'te yeni ay gerçekleşecek ve bu yeni ay, Neptün ile bir arada ve ülkemizin kuruluş haritasının da tam tepe noktası üzerinde olacak. Belli ki ülkemizi ilgilendirecek önemli gelişmeler, yenilikler gündeme gelebilir. Türkiye'nin dünyadaki konumu ile ilgili yeni adım ve başlangıçlar yapılabilir" dedi.



MANTIK SÜZGECİ

Tüm dünyanın mart ayında Türkiye'yi konuşacağını açıklayan Ömer Taş, "Ancak, Neptün bazen yanılsamalar da meydana getirebileceği için bu dönemde her adımımızı mantık süzgecinden geçirmemiz çok önemli" diye konuştu.

İŞTE SONUÇLAR

Astroloji haritasına göre 31 Mart seçimler sonuçlarını değerlendiren Taş, "AK Parti'nin oyu yüzde 48,6 CHP'nin oyu yüzde 36,5 MHP'nin oyu yüzde 4,1, HDP'nin oyu yüzde 2,6, İYİ Parti'nin oyu yüzde 3,2 diğer partiler ise yüzde 3 gözüküyor" ifadelerini kullandı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.01.21 14:50 - Son Güncellenme: 2019.01.21 14:51 - HABER MERKEZİ
A