İşte PUBG Mobile güncelleme tarihi!

İşte PUBG Mobile güncelleme tarihi!

PUBG Mobile yapımcısı Tencent, oyunun alacağı yeni güncellemenin tarihini açıkladı. Bir sonraki güncelleme tarihi yayınlanan oyunda hangi yenilikler bizleri karşılayacak? PUBG Mobile güncelleme ile gelecek yeniliklere yakından bakıyoruz.

2019.04.16 11:33 - Son Güncellenme: 2019.04.16 11:34 - Teknoloji
A
İşte PUBG Mobile güncelleme tarihi!

PUBG Mobile güncelleme ne zaman geliyor?

Yeni güncelleme ile birlikte bazı değişiklikler karşımıza çıkacak. Değişiklik listesinde zombi moduna dair yenilikler de olacak.

PUBG Mobile v0.12.0 güncellemesi, 17 Nisan'da gelecek. Sohbet kısmının elden geçirileceği güncelleme ile birlikte bahar teması da oyuna gelecek. Zombie: Dark Darkest Night modu güncellemenin en önemli yenilikleri arasında yer alıyor. Zombie: Survive Tilt Dawn moduyla temelde benzerlik gösteren bu modda oyuncuların Erangel haritasında 30 dakika hayatta kalması gerekecek. Oyuncular zombi ordularıyla savaşmak için ekip kurabilir ya da bu işi tek başına halledebilir. İki modu birbirinden ayıran en önemli özellik, Darkest Night modunda geceleri havanın zehirli olması.

Zombie: Survive Tilt Dawn modu da yeni güncelleme ile elden geçiriliyor. Zombie: Survive Tilt Dawn 2.0 olarak karşımıza çıkacak olan moda RPG-7 ve Sıvı Azot Bombası silahları ekleniyor. Güncellemeyle birlikte modda zombiler çatıya ve alçak duvarlara tırmanabiliyor.

Yeni güncelleme sayesinde oyuncular arkadaşlarının maçlarını takip edebilecek.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.16 11:33 - Son Güncellenme: 2019.04.16 11:34 - Kübra Coşar-pasif
A