İstanbul'da "yan bakma" cinayeti

İstanbul'da "yan bakma" cinayeti

İstanbul Fatih'te 'yan bakma' tartışması sonrası 3 kişinin saldırısına uğrayan kişi hayatını kaybetti.

2017.12.05 17:36 - Son Güncellenme: 2017.12.05 17:37 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İstanbul'da "yan bakma" cinayeti

Fatih'te, inşaat işçisi Mustafa Cete, yan bakma tartışmasına girdiği bir grup tarafından tabancalı ve bıçaklı saldırıya uğradı. 

Cete'nin sokak ortasında silahla ateş açılıp defalarca bıçaklanarak öldürüldüğü korkunç olay işyeri güvenlik kameralarına yansıdı. Cinayete karışan İ.S'nin kaçarken düşürdüğü ve üzerinde adı yazılı olan kamayı polis buldu. Polis saldırganları yakalamak için çalışma başlattı.

Mustafa Cete(31) kardeşi Ö.Cete ile Fatih İskenderpaşa Mahallesinde yaşıyordu. Ö.Cete, geçtiğimiz Cuma akşamı saat 01.00 sıralarında eve girmek istedi. Anahtarı içeride unutmuştu. Pencereden içeri baktığında K.Ö, S.K ve İ.A'yı gördü. İçerideki 3 kişi alkol alıyordu. İçeridekilere seslenerek eve girmek istediğini söyledi. İ.S, bu isteğe küfürle karşılık vererek eve almadı. Ö.Cete'de ağabeyi Mustafa Cete'ye giderek, İ.S'nin eve kendisini almadığını, almadığı gibi küfür de ettiğini söyledi.

Mustafa Cete ve kardeşi Ö.Cete birlikte eve giderken, İ.S'nin evden ayrıldığını gördüler. Ö.Cete. internet kafeye giderken, ağabeyi Mustafa Cete sokakta kaldı.

Bu sırada İ.S ve ağabeyi arasında, evde yaşanan olayla bağlantılı yan bakma tartışması başladı ve kısa sürede alevlendi.

İ.S ve yanındakiler Mustafa Cete'ye tabanca ve bıçakla saldırdı. Kalbinden ve vücudunun değişik yerlerinden çok sayıda bıçak darbesi alan Mustafa Cete, kanlar içinde yere yığıldı. Yığıldığı yerde can verdi. Sokaktaki gürültüyü duyan kardeşi Ö.Cete, dışarı çıkarak sokağa girdiğinde ağabeyini yerde kanlar içinde buldu, ölmüştü. 

Olayın haber verilmesi üzerine polis ekipleri olay yerine geldi. Mustafa Cete, Adli Tıp Kurumuna kaldırılırken, olay yerinde yapılan aramada boş kovanlar ve bıçak bulundu. Aramaya devam eden ekipler İ.S'nin kaçarken yere düşürdüğü üzerinde ismi yazılı olan kamayı buldu. Sokak ortasında yaşanan korkunç cinayet işyeri güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. Polis, yerde bulunan kamanın üzerinde adı bulunan İ.S ve diğer olaya karışan kişileri güvenlik kamera görüntülerinden tespit ederek yakalamak için çalışma başlattı.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.05 17:36 - Son Güncellenme: 2017.12.05 17:37 - HABER MERKEZİ
A