ISS Bahçıvanlık Eğitim ve Uygulama Merkezi açılıyor

ISS Bahçıvanlık Eğitim ve Uygulama Merkezi açılıyor

İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi ile ISS Bitki Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri AŞ imzasını taşıyan ve özel sektör - üniversite iş birliğinin doğrudan sonuca yönelik en ciddi projesi olarak öne çıkan ISS Bahçıvanlık Eğitim ve Uygulama Merkezi açılıyor.

2018.10.08 09:46 - Son Güncellenme: 2018.10.08 09:47 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
ISS Bahçıvanlık Eğitim ve Uygulama Merkezi açılıyor

ISS Türkiye, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi iş birliği ile yeni bireğitim ve sosyal sorumluluk projesini hayata geçiriyor: Bahçıvanlık Eğitim ve Uygulama Merkezi.

Açılışı 3 Ekim 2018 Çarşamba günü, İstanbul Üniversitesi-Cerrahpaşa Orman Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Turgay Akbulut ile ISS Bitki Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri AŞ Genel Müdürü Tekin Şengün tarafından yapılacak olan Bahçıvanlık Eğitim ve Uygulama Merkezi, peyzaj sektöründe ihtiyaç duyulan bilimsel kıstaslar doğrultusunda eğitim almış teknik eleman eksikliğinin giderilmesini sağlayacak.

Merkez, ISS Bitki Bakım ve Haşere Kontrol Hizmetleri AŞ'nin yetişmiş eleman ihtiyacını karşılayarak sürdürülebilir hizmet anlayışını geleceğe taşımayı hedeflerken, bahçıvan yetiştirme ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitim konusunda özel sektör - üniversite iş birliğiyle gerçekleştirilen öncü bir sosyal sorumluluk projesi olarak öne çıkıyor.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2018.10.08 09:46 - Son Güncellenme: 2018.10.08 09:47 - HABER MERKEZİ
A