İşe giderken öldürüldü! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

İşe giderken öldürüldü! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Tekirdağ'ın Muratlı İlçesi'nde tekstil fabrikasında çalışan 19 yaşındaki Ayşe Öztürk, işe giderken başından tabancayla vurularak öldürüldü. Öldürülen genç kızın 2 yıl önce sosyal medya hesabında ''Ölüm haberimi duyduğunda tepkisini merak ettiğim çok insan var'' yazdığı görüldü. Öte yandan katil zanlısı ile babası, tarlada gözaltına alındı. Katil zanlısı polisteki ifadesinde Ayşe Öztürk'e aşık olduğunu ve aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyledi.

2017.12.05 12:30 - Son Güncellenme: 2017.12.05 15:36 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İşe giderken öldürüldü! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti
02:15 İşe giderken öldürüldü! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

İLGİLİ VİDEO

İşe giderken öldürüldü! Sosyal medya paylaşımı dikkat çekti

Ailesi ile birlikte oturan ve ilçede bir tekstil fabrikasında çalışan Ayşe Öztürk, bugün saat 08.30 sıralarında işe gitmek için evinden çıktı.

Genç kız, evinin yakınında henüz kimliği belirlenemeyen bir kişi tarafından tabancayla başından tek kurşunla vuruldu.

Kanlar içinde yere yığılan Ayşe Öztürk, olay yerinde hayatını kaybetti.

Silah sesi üzerine dışarıya çıkanlar genç kızı yerde yatarken görünce durumu polise bildirdi. Polis ekipleri olay yerinde incelemede bulunurken, cinayet şüphelisinin yakalanması için çalışma başlattı.

''ÖLÜM HABERİMİ DUYUNCA TEPKİSİNİ MERAK ETTİĞİM İNSANLAR VAR''

Öldürülen Ayşe Öztürk'ün babası Raşit Öztürk, kızının cansız bedeni başında gözyaşı döktü. Ayşe Öztürk'ün sosyal medya hesabından, 2 sene önce yaptığı paylaşımda  ''Ölüm haberimi duyduğunda tepkisini merak ettiğim çok insan var'' yazdığı görüldü.

Olayla ilgili araştırma yapan polis, saldırıyı A.İ'nin (24) gerçekleştirdiğini tespit etti.  Katil zanlısının yakalanması için geniş çaplı arama başlatan Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü ekipleri, çevredeki güvenlik kamerası görüntülerini inceledi.

Alpaslan İ. ile babası H.İ (52) Ergene ilçesine bağlı Bakırca Köyü'nde tarlada yakalandı. Zanlıların, kaçmak için kullandıkları aracın çamura saplanması nedeniyle, yollarına yaya olarak devam ettikleri öğrenildi.  Alparslan İ.'nin cinayette kullandığı tabanca da üzerinde ele geçirildi.

AŞKINA KARŞILIK VERMEDİĞİ İÇİN ÖLDÜRMÜŞ

Zanlı polise verdiği ilk ifadesinde Ayşe Öztürk'e aşık olduğunu ve aşkına karşılık vermediği için öldürdüğünü söyledi. Polis gözaltına aldığı Alparslan İ. ile babası Hamdi İ.'yi soruşturmanın yürütüleceği il emniyet müdürlüğüne götürdü.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2017.12.05 12:30 - Son Güncellenme: 2017.12.05 15:36 - HABER MERKEZİ
A