İş adamı Mustafa Erkin Karaman'a silahlı saldırı

İş adamı Mustafa Erkin Karaman'a silahlı saldırı

İstanbul Beykoz'da lüks cipiyle seyir halindeyken iş adamı Mustafa Erkin Karaman silahlı saldırı sonucu yaralandı. 2 kurşun yarasıyla hastaneye kendi imkanlarıyla giden Karaman'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kritik aşamayı atlattığı öğrenilirken, olaydan sonra harekete geçen polis, 8 saat sonra olayı gerçekleştiren saldırganları yakaladı. Sorguya alınan zanlıların ilk ifadelerinde saldırıyı Karaman'ın eski ortağının azmettirmesiyle gerçekleştirdiklerini, saldırının nedenin ise ortaklar arasındaki alacak verecek meselesi olduğunu belirttikleri öğrenildi.

2018.10.18 09:47 - Son Güncellenme: 2018.10.18 12:08 - Güncel
A
İş adamı Mustafa Erkin Karaman'a silahlı saldırı
02:21 İş adamı Mustafa Erkin Karaman'a silahlı saldırı

İLGİLİ VİDEO

İş adamı Mustafa Erkin Karaman'a silahlı saldırı

Erko müziğin sahibi olan ve 2012 yılında Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memedov'un kızı Gülsen Memedov ile Çırağan Sarayı'nda yapılan düğünle dünyaevine giren iş adamı Mustafa Erkin Karaman, dün akşam saatlerinde aracı içerisinde silahlı saldırıya uğradı.

İstanbul Beykoz'a bağlı Soğuksu mahallesinde dün akşam 20.00 sıralarında meydana gelen olayda, aracıyla yolda seyir halinde olan Karaman'a daha önceden pusuya yattığı belirlenen saldırganlar tarafından ateş açıldı. Saldırganlar iş adamının bulunduğu araca 5 el ateş etti. Açılan ateşi fark edince aracıyla olay yerinden kaçarak kurtulmayı başaran Karaman, eline ve karnına isabet eden 2 kurşunla en yakın hastaneye giderek kendisini tedavi altına aldırdı.

SALDIRGANLAR YAKALANDI

Yapılan müdahaleyle kurşunlar vücudundan çıkarılan Karaman'ın sağlık durumunun iyi olduğu ve kritik aşamayı atlattığı öğrenilirken, olaydan sonra harekete geçen polis 8 saat sonra olayı gerçekleştiren 2 saldırganı saldırıda kullandıkları tabanca ve tüfeklerle yakalayarak gözaltına aldı. Aracına 5, kendisine 2 mermi isabet eden ve kurşun yağmuruna tutulan Karaman'a yönelik saldırının failleri için yapılan çalışmalarda önce bölgedeki kamera kayıtlarını çok hızlı bir şekilde tarayan İstanbul Organize Suçlarla Mücadele ekipleri, bir kamera görüntüsünden tespit ettiği saldırganları belirleyip sabah saat 04.00 sıralarında adreslerine yaptığı baskınla yakalayarak gözaltına aldı.

'ESKİ ORTAĞI AZMETTİRDİ'

İstanbul Emniyet Müdürlüğü Organize Şube'de sorguya alınan 2 saldırganın ilk ifadelerinde saldırıyı Karaman'ın eski ortağının azmettirmesiyle gerçekleştirdiklerini ifade ettikleri öğrenilirken, saldırının nedenin ise ortaklar arasındaki alacak verecek meselesi olduğu ileri sürüldü.

SAVCILIK TALİMATI BEKLENİYOR

Saldırganların sorgusu sürerken, polisin ifadeler doğrultusunda Karaman'ın eski ortağını gözaltına almak için savcılık talimatı beklediği öğrenildi.

Soruşturma devam ediyor.

İş adamı Mustafa Erkin Karaman,  2012 yılında Eski Azerbaycan Başbakan Müsteşarı Musa Memmedov'un kızı Günel Memmedov ile Çırağan Sarayı'nda dünya evine girmişti. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.10.18 09:47 - Son Güncellenme: 2018.10.18 12:08 - Ali Yaşar
A