İrem Derici: Aşk dediğin düşünmeden yatmaktır...

İrem Derici: Aşk dediğin düşünmeden yatmaktır...

YouTuber Gökçe Yıldırım'ın sevgilisi Ataberk Özdene'yi elinden aldığını iddia ettiği şarkıcı İrem Derici, hakkında çıkan haberlere aldırış etmeden ilişkisini dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

2019.01.14 16:21 - Son Güncellenme: 2019.01.14 16:22 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
İrem Derici: Aşk dediğin düşünmeden yatmaktır...

Ünlü YouTuber Gökçe Yıldırım, geçtiğimiz günlerde çektiği makyaj videosunda danşçı Ataberk Özdene ile sevgiliyken İrem Derici tarafından sürekli rahatsız edildiklerini sonunda da amacına ulaşarak kendilerini ayırdıklarını söyledi. İrem Derici ise hakkında çıkan haberlere aldırış etmeden aşkını dolu dizgin yaşamaya devam ediyor.

SÖYLENTİLERE ALDIRIŞ ETMİYOR

Aylar önce verdiği bir röportajda sevgilisi olan bir erkeğe sürekli mesaj attığını söyleyen İrem Derici, dansçısı Ataberk Özdene ile aşk yaşamaya başladı. YouTuber Gökçe Yıldırım'ın çektiği makyaj videosuyla ortaya çıkan ilişkisi hakkında söylentilere aldırış etmeyen Derici, son olarak yeni aşkıyla samimi bir poz verdi.

"AŞK DEDİĞİN DÜŞÜNMEDEN YATMAKTIR ÖLÜME"

Derici kendisinden 10 yaş küçük olan yeni aşkıyla Instagram hesabından samimi bir pozunu "Aşk dediğin düşünmeden yatmaktır ölüme, dünya alem dirense dursa önüme!" notuyla paylaştı.

NE OLMUŞTU?

Gökçe Yıldırım, son çektiği makyaj videosunda İrem Derici'nin dansçısı olan Ataberk Özdene'yi ilişkilerinde sık sık mesaj atarak rahatsız ettiğini iddia etti. Yıldırım, kendi kişisel bilgisayarında İrem Derici ve Ataberk Özdene'nin çirkin videolarını bulduğunu da sözlerine ekledi. Özdene ise Yıldırım'ın iddialarını kabul etmeyerek "İrem'le ilişkimiz Gökçe ile ayrıldıktan sonra başladı" dedi.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.01.14 16:21 - Son Güncellenme: 2019.01.14 16:22 - HABER MERKEZİ
A