iPhone Xs ve Xs Max şarj sorunuyla boğuşuyor

iPhone Xs ve Xs Max şarj sorunuyla boğuşuyor

Apple'ın kısa süre önce tanıttığı ve satışa sunduğu cep telefonu modelleri iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde şarj sorunu ortaya çıktı.

2018.10.01 09:47 - Son Güncellenme: 2018.10.01 09:47 - Teknoloji
A
iPhone Xs ve Xs Max şarj sorunuyla boğuşuyor

Yeni bir ürün piyasaya sürüldüğünde genelde bazı sorunlar da ortaya çıkabilir. Bunlardan birisi de Apple'ın yeni nesil akıllı telefonlarında ortaya çıktı.

iPhone Xs ve Xs Max modellerinde şarj sorunu

iPhone Xs ve iPhone Xs Max modellerinde yaşanan soruna göre telefonların ekranı uyandırılmadan şarj olmuyor. Yani telefonu şarj etmek için ekranı açmak gerekiyor. Garip hata ile ilgili dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar da isyan etmeye başladı. Sosyal ağlarda ve internet sitelerinde eleştirilerini dile getiren kullanıcıların nasıl bir çözüm bulacağı bilinmiyor. Şimdilik yapılacak tek şey telefonu ekranı açıkken şarj etmek. Bunun dışında bir çözüm bulunmuyor.

Sorunla ilgili bir video çeken Unbox Therapy YouTube kanalı 8 farklı iPhone Xs ile şarj sorununu test etmiş ve gerçekten de böyle bir sorunun olduğunu ispatlamış. Konuyla ilgili olarak Apple henüz resmi bir açıklama yapmasa da önümüzdeki günlerde yayınlayacağı bir yama ile sorunu çözmesi muhtemel.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2018.10.01 09:47 - Son Güncellenme: 2018.10.01 09:47 - Gülcan Tekin
A