Instagram kaybolan takipçi sorunu ile gündemde!

Instagram kaybolan takipçi sorunu ile gündemde!

Instagram kaybolan takipçi sorunu ile gündemde. Dünyanın bir numaralı aktif sosyal medya platformu Instagram, aniden kaybolan takipçi sorunu ile ilgili resmi bir açıklama yaptı.

2019.02.14 09:37 - Son Güncellenme: 2019.02.14 09:38 - Magazin
A
Instagram kaybolan takipçi sorunu ile gündemde!

Instagram kaybolan takipçi sorunu ile gündemde!

Son saatlerde birçok kullanıcı tarafından fark edilen kaybolan takipçi sorunu ile ilgili Instagram, beklenen resmi açıklamayı sonunda yaptı.

Söz konusu sorun hakkında resmi Twitter hesabı üzerinden bir açıklama yapan sosyal medya platformu, hatanın farkından olduklarını ve bu konu üzerinde araştırmalara başladıklarını duyurdu.

YouTuber James Charles ise, yapmış olduğu paylaşımda yarım milyon takipçinin kaybolduğu dile getiriyor.

Fast Company ise geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu haberde, popüler sosyal medya platformunun ilerleyen günlerde sahte takipçileri temizleyeceği yönünde bir iddiada bulunmuştu.

Henüz, söz konusu bu durumun ana nedenin sahte takipçilerden dolayı mı kaynaklandığı bilinmiyor.

Hatırlarsanız, popüler sosyal medya platformu bundan 2-3 ay önce yayınlamış olduğu duyuruda, bir takım uygulamalar yardımıyla elde edilen sahte beğeni, takipçi ve yorumları tespit edebilen bir algoritma geliştireceklerini söylemişti.

Tabii, hemen yukarıda da belirtiğimiz gibi, söz konusu bu durumun ana sebebi halen bilinmiyor. Ancak, şirkete yakın kaynaklar söz konusu bu durumu sahte takipçi temizliği olarak adlandırıyor.

 

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2019.02.14 09:37 - Son Güncellenme: 2019.02.14 09:38 - Kübra Coşar-pasif
A