İngiltere Büyükelçisi'nden Demirören Medya'ya ziyaret

İngiltere Büyükelçisi'nden Demirören Medya'ya ziyaret

İngiltere Büyükelçisi Dominick Chilcott, Demirören Medya Grubu CEO'su ve Vatan gazetesi İcra Kurulu Başkanı Mehmet Soysal'ı ziyaret etti.

2019.02.11 16:01 - Son Güncellenme: 2019.02.11 16:01 - Medya
A
İngiltere Büyükelçisi'nden Demirören Medya'ya ziyaret

Görüşmede Türkiye ile İngiltere arasındaki ilişkiler ile Türkiye ve İngiltere medyalarındaki genel durum değerlendirildi.Türkiye ile iyi ilişkilerin korunmasına büyük önem verdiklerini belirten Büyükelçi Chilcott,  "İngiltere için güçlü bir Türkiye güçlü bir ortak demektir. Türkiye'nin zayıf olmasını istemeyiz" dedi.  İngiliz diplomat, Türk kamuoyunun Batılı ülkelere karşı fikirlerini değiştirmek istediklerini belirtti.

Demirören Medya Grubu CEO'su veVatan gazetesi İcra Kurulu BaşkanıMehmet Soysal ise Türk halkının Batı ile ilişkilere her zaman önem verdiğini, karşılıklı ilişkilerin gelişmesi için Batılı ülkelerin PKK, FETÖ gibi örgütlere alan açmaması gerektiğini belirtti. Soysal, "Demirören Medya Grubu olarak çatışmaları körükleyen bir anlayışımız yoktur. Başta Türk milleti olmak üzere tüm insanlık için barış istiyoruz ve yayınlarımızı bu temel prensip üzerinden yürütüyoruz" diye konuştu.

FUTBOL DA KONUŞULDU 

Samimi bir havada geçen görüşmede futbol da konuşuldu. Büyükelçi'nin Fenerbahçe taraftarı olduğunu öğrenen ve daha önce Beşiktaş'ın asbaşkanlığı görevini üstlenen Soysal, "Büyük takımlar birbirini yüceltir. Tüm takımlarımızın başarılı olmasını diliyoruz" dedi.

Diğer Medya Haberleri için tıklayın


2019.02.11 16:01 - Son Güncellenme: 2019.02.11 16:01 - Gülcan Tekin
A