İMSİAD'dan yılın ilk fuar ziyareti UNICERA'ya

İMSİAD'dan yılın ilk fuar ziyareti UNICERA'ya

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (İMSİAD) geleneksel olarak gerçekleştirdiği fuar ziyaretleriyle üyelerinin inşaat sektöründeki gelişmeleri ve trendleri yakından takip etmesini sağlıyor.

2019.02.11 14:05 - Son Güncellenme: 2019.02.11 14:05 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
İMSİAD'dan yılın ilk fuar ziyareti UNICERA'ya

İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç ve beraberindeki 30 kişilik İMSİAD heyeti, 2019'un ilk fuar ziyaretini İstanbul Seramik Banyo Mutfak Fuarı'na (UNICERA) gerçekleştirerek, seramik, banyo ve mutfak dekorasyonundaki son yenilikleri yerinde inceleme fırsatı yakaladı. UNICERA Fuarına katılım gösteren Bursalı firmaları da ziyaret eden heyet, katılımcılara başarılı fuarlar diledi.

CNR EXPO'da 350 firmanın, 1200'ün üzerinde markası ile yer aldığı fuarda incelemelerde bulunan İMSİAD üyeleri, hem sektördeki gelişmeleri birinci ağızdan dinleme fırsatı yakaladı, hem de gelecek işbirlikleri için zemin oluşturdu.

Fuar ziyareti hakkında değerlendirmelerde bulunan İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Andıç, "18-21 Nisan 2019 tarihleri arasında gerçekleştireceğimiz Rısıng Cıty Bursa Gayrimenkul ve Bursa İnşaat Fuarları öncesi dünyanın en iyi banyo, mutfak, seramik fuarlarından biri olan Unicera'yı Üyelerimizle gezme fırsatı yakaladık. Böylelikle üyelerimiz dünyadaki hem yeni tasarımları hem de yeni ürünleri görürken, bu fuarda gerçekleştirdikleri iş bağlantılarıyla da kalitelerini artırma fırsatı buldular. İMSİAD olarak Bursamıza ve sektörümüze  katabileceğimiz yenilikler bulabilmek ve üyelerimizin gelişimini ve çağın gereksinimlerine ayak uydurmasını oldukça önemsiyoruz. Bunun için sanayici müteahhit buluşmaları, eğitimler ve ziyaretler düzenliyoruz. Fuar ziyaretlerinin de inşaat sektöründeki yenilikleri yerinde, birebir incelemek için oldukça verimli olduğuna inanıyoruz. Gelecek dönemde de düzenleyeceğimiz ziyaretler ve programlarla, yeniliklerin takipçisi olmayı sürdüreceğiz. " dedi.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2019.02.11 14:05 - Son Güncellenme: 2019.02.11 14:05 - HABER MERKEZİ
A