İMO Bursa Şube Başkanı Albayrak, Gürsu'da öğrencilerle buluştu

İMO Bursa Şube Başkanı Albayrak, Gürsu'da öğrencilerle buluştu

İnşaat Mühendisleri Odası (İMO) Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, Bursa İMKB Gürsu Anadolu Lisesi öğrencilerine inşaat mühendisliğini anlattı.

2018.03.13 12:27 - Son Güncellenme: 2018.03.13 12:27 - Bursa Bölge - HABER MERKEZİ
A
İMO Bursa Şube Başkanı Albayrak, Gürsu'da öğrencilerle buluştu

Bursa İMKB Gürsu Anadolu Lisesi öğrencileri ile buluşan İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak, üniversite tercihi öncesi meslek seçiminde dikkat etmeleri gereken noktaları aktardı. En önemli püf noktasının sevdiğin mesleği tercih etmek olduğunu söyleyen Başkan Albayrak, "Mesleğinizi seçtiğinizde o meslek ölene kadar sizin mesleğiniz olacak. Sevdiğiniz mesleği yapın hayat sizin için daha güzel olacak. Mesleğinizi severek yaptığınızda da başarı kendiliğinden gelecektir" dedi.

İnşaat mühendisliğinin hayatın her alanında var olduğunu ifade eden Albayrak, insan eliyle yapılan her türlü yapının inşaat mühendisliği meslek disiplinin içine girdiğini belirtti. İş sahasının geniş olduğunu ve iş bulma anlamında sıkıntı yaşanılmayacağını kaydeden Başkan Albayrak, meslekte uzmanlaşmanın da önemine dikkat çekti.

Öğrenciler konuşmanın ardından sınavda ter dökecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyen İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Albayrak'a ve Yönetim Kurulu Üyesi Selcan Arslan'a teşekkür ederek çiçek takdim etti.

Diğer Bursa Haberleri - Bölge Haberleri için tıklayın


2018.03.13 12:27 - Son Güncellenme: 2018.03.13 12:27 - HABER MERKEZİ
A