İmam Hatip Lisesi öğrencileri okumaya dikkat çekti

İmam Hatip Lisesi öğrencileri okumaya dikkat çekti

Adıyaman'ın Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri okumaya dikkat çekmek için okulun bahçesinde görsel olarak 'Oku' yazıp ve ellerinde kitap okuyarak okumaya dikkat çekti. 

2017.11.15 08:51 - Son Güncellenme: 2017.11.15 08:51 - Eğitim - HABER MERKEZİ
A
İmam Hatip Lisesi öğrencileri okumaya dikkat çekti

Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri 'Erdemli ve Başarılı Birey' projesi kapsamında son zamanlarda azalan kitap okuma oranına dikkat çekmek ve kitap okumayı teşvik etmek için kitap okuma etkinliği düzenledi. Okulun bahçesinde öğrenciler 'oku' kelimesi oluşturdu.

Düzenlenen etkinlikte konuşun Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürü Asım Kabak, etkinliğin amacına dikkat çekti.

Müdür Asım Kabak, " Okulumuzda 'Erdemli ve Başarılı Birey' projesi kapsamında düzenlediğimiz etkinlikte, öğrencilerimizin dikkatlerini okumaya çekerek kitap okuma üzerine gündem oluşturmayı hedefledik. Kahta Anadolu İmam Hatip Lisesi öğretmen ve öğrencileriyle beraber okuma saatinde bir farkındalık oluşturmak ve imam hatip ruhunu tekrar canlandırmak için 'oku' yazarak bu farkındalığı göstermek istedik. Akademik başarıyla ileri olan okullar olabilir. Bizde okumayla bu farkı yakalayacağımızı düşünerek bu etkinliği yaptık. İmam Hatip öğrencileri eskiden çok başarılıydılar. Bizde tekrar eski imam hatip öğrencileri gibi başarılı olmaları için bu etkinliği yaptık. Öğrencilerimizle birlikte oku yazarak okumanın ne kadar önemli olduğunu göstermek istedik. Emeği geçen bütün öğretmen ve öğrenci arkadaşlarıma teşekkür ediyorum" dedi.
Düzenlenen etkinlikte 800 öğrenci yarım saat boyunca kitap okudu.

Diğer Eğitim Haberleri için tıklayın


2017.11.15 08:51 - Son Güncellenme: 2017.11.15 08:51 - HABER MERKEZİ
A