İki gencin nasıl öldüğü ortaya çıktı!

İki gencin nasıl öldüğü ortaya çıktı!

İstanbul'da bir stüdyoda çıkan yangında ölen Emre Özkan ve Nahide Cansu Kovancı'nın yeni aldıkları elektrikli sobanın kurbanı olduğu anlaşıldı. İlk belirlemelere göre sobanın ısınan kablosu yandı ve stüdyoda ses yalıtımı için kullanılan köpükler alev aldı. Yoğun duman ve alevler girişi kapatınca, iki genç yaşamını yitirdi.

2018.11.15 08:32 - Son Güncellenme: 2018.11.15 08:35 - Güncel
A
İki gencin nasıl öldüğü ortaya çıktı!

İstanbul Bağcılar'da fenomen Emre Özkan ile arkadaşı Nahide Cansu Kovancı, önceki gün stüdyoda kayıt yaparken çıkan yangında alevlerin arasında kalmış, hayatlarını kaybetmişti. Bağcılar'daki Cebel Pasajı'nın bodrum katında bulunan ve ses geçirmemesi için köpükle kaplı olan stüdyonun, yeni alınan elektrik sobasının kablosunun aşırı ısınması nedeniyle yandığı belirlendi.

FARK ETTİKLERİNDE ÇOK GEÇTİ

 Emre Özkan, arkadaşı Nahide Cansu Kovancı'nın seslendirdiği şarkıları kaydederken çıkan alevler ve yoğun duman kısa sürede stüdyonun girişini kapattı. Özkan da Kovancı da yangının farkına vardıklarında artık çok geçti. Her ikisi de yoğun dumanda boğularak hayatlarını kaybetti. Özkan Samsun'un Havza ilçesinde, Kovancı ise Tekirdağ Çorlu'da toprağa verildi.

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2018.11.15 08:32 - Son Güncellenme: 2018.11.15 08:35 - Kübra Coşar-pasif
A