İğrenç olay ihbarla ortaya çıktı!

İğrenç olay ihbarla ortaya çıktı!

İZMİT'te ruhsatsız olduğu iddia edilen bir otele yapılan fuhuş operasyonunda 8 kişi gözaltına alındı.

2019.02.13 16:59 - Son Güncellenme: 2019.02.13 18:29 - Güncel - HABER MERKEZİ
A
İğrenç olay ihbarla ortaya çıktı!

İzmit Yahya Kaptan Mahallesi'nde bulunan bir otelde fuhuş yapıldığı ihbarını alan KocaeliEmniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro ekipleri, otele baskın düzenledi.

Ruhsatsız olduğu belirlenen otel ve otelin içindeki SPA merkezi mühürlendi. Otel sahibi T.A. (46) ile otelin kadın çalışanları K.T. (33) ve M.Ç.'nin (34) yanı sıra fuhuş yaptıkları iddia edilen 5 kadın daha gözaltına alındı.

Burada işlemleri tamamlanan 5 kadın serbest bırakılırken, otel sahibi ve iki çalışanı fuhuşa aracılık yapmak ve yer temin etmek suçlaması ile Kocaeli Adliyesi'ne sevk edildi.

Tutuklandılar

Gözaltına alınan T.A., K.T., M.Ç. ve fuhuş yapan 5 kadın Kocaeli Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğüne getirildi. Emniyetteki ifadelerinin ardından 5 kadın serbest bırakıldı. Ruhsatsız olduğu ve fuhuş yapılmasına aracılık edildiği tespit edilen otelin mühürlenmesi için ise çalışma başlatılırken, emniyetteki işlemleri tamamlanan T.A., K.T. ve M.Ç. Kocaeli Adliyesine sevk edildi. Hakim karşısına çıkartılan otel sahibi T.A. ve K.T. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, M.Ç. ise serbest bırakıldı. 

Diğer Güncel Haberler için tıklayın


2019.02.13 16:59 - Son Güncellenme: 2019.02.13 18:29 - HABER MERKEZİ
A