İğnelerle gelen gençlik

İğnelerle gelen gençlik

Cerrahi dışı olan medikal estetik uygulama alternatiflerinin kişiler tarafından daha çok tercih edildiğini ifade eden uzmanlar, iğnelerle gelen gençliğin bu kadar popüler olmasının tesadüf olmadığını söyledi. 

2017.07.16 09:40 - Son Güncellenme: 2017.07.16 09:40 - Sağlık
A
İğnelerle gelen gençlik

Vücudun en dikkat çekici bölgesi olan yüzün güzel ve genç görünmesini isteyen ve zaman konusunda sıkıntısı olan kişiler için uzmanlar medikal estetik uygulamalarını önerdi. Yüz bölgesindeki deformasyonları ortadan kaldırmak, yeniden yüz inşası sağlamak için yüz gençleştirme tedavilerini uyguladıklarını belirten Estetik ve Plastik Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Ufuk Aydın, cerrahi dışı olan medikal estetik uygulama alternatiflerinin kişiler tarafından daha çok tercih edildiğini söyledi.

İğnelerle gelen gençliğin bu kadar popüler olmasının tesadüf olamadığını aktaran Aydın, "İyileşme hızlıdır, bu sebeple iş ve sosyal hayat etkilenmez. Bu işlemler halk arasında öğle molası estetiği olarak da anılıyor. Diğer bir taraftan, kişiler için cerrahiye göre daha az korkutucudur ve daha ekonomiktir.Birkaç dermo-kozmetik krem bedeline, çok daha etkin ve sonuçları net gözlemlenebilen işlemlerdir" dedi.

İğneli işlemlerin başında botoks ve dolgu uygulamalarının geldiğini belirten Aydın, "Estetik sektörünün olmazsa olmazları arasında girmiş klasikleri olan botoks ve dolgu uygulamaları ile ehil ellerde oldukça güzel ve doğal sonuçlar alabilmeniz mümkündür. Altın iğne fraksiyonel radyofrekans ile ameliyatsız cilt yenileyerek gençleştirme sağlayabiliyorsunuz. Cildi beslemek, canlandırmak, parlaklık sağlamak için ise dermapen, PRP ve cilt mezoterapileri ile tedavi sağlanır" şeklinde konuştu.

Diğer Sağlık ve Beslenme Haberleri için tıklayın


2017.07.16 09:40 - Son Güncellenme: 2017.07.16 09:40 - Aysın Komitgan
A