İdo'dan '16 milyon' kutlaması

İdo'dan '16 milyon' kutlaması

İbrahim Tatlıses'in popçu oğlu İdo Tatlıses, Axisler'de Yaz Konserleri kapsamında dün akşam Axis Kağıthane AVM'de konser verdi. İki saat boyunca sahnede kalan Tatlıses, sevilen şarkılarıyla binlerce hayranını coşturdu. İdo'yu izlemeye gelenler arasında annesi Derya Tuna da vardı.

2018.08.06 13:41 - Son Güncellenme: 2018.08.06 13:42 - Magazin - HABER MERKEZİ
A
İdo'dan '16 milyon' kutlaması

Axis Kağıthane ve Axis İstanbul AVM'de düzenlenen Axis Yaz Konserleri serisi dün akşam İdo Tatlıses'in konseriyle start verdi. Türk Pop Müziği'nin sevilen isimlerinden İdo Tatlıses, Axis Kağıthane'deki konserinde yaklaşık iki saat sahnede kaldı. İlk AVM konserine çıkan Tatlıses'in sevilen şarkılarına binlerce hayranı hep bir ağızdan eşlik etti. Sahnedeki enerjisi ve dansıyla kendisini izlemeye gelenlere keyifli bir gece yaşatan Tatlıses, büyük beğeni topladı.

Sahnede '16 milyon' pastası kestiler

"Bileklerime Kadar Acıyo" adlı yeni single'ı Youtube'da 15 günde 16 milyon izlenme rekoruna ulaşan İdo Tatlıses'e Axis Kağıthane'den sürpriz geldi. Tatlıses ve binlerce hayranı ile sahnede 16 milyon için kutlama pastası kesildi. Tatlıses, pastayı kestikten sonra "Söylemesek ayıp olur" dedi ve hayranlarıyla birlikte "Bileklerime Kadar Acıyo"yu seslendirdi. Tatlıses, "Sen" adlı şarkısında da konser alanını dolduran binlerce kişiyle düet yaptı. İdo, babası ünlü sanatçı İbrahim Tatlıses'in bir döneme damgasını vuran şarkılarını da okudu. 

Annesi Derya Tuna yalnız bırakmadı 

İdo Tatlıses'in ilk AVM konserini izlemeye gelenler arasında annesi Derya Tuna da vardı. Oğlunun söylediği şarkılara sahnenin yanından eşlik eden Tuna, adeta hiç oturmadı. Tatlıses konser sırasında kendi şarkılarının yanı sıra Sezen Aksu ve Gülşen gibi isimlerin şarkılarını da seslendirdi. Tatlıses bir ara sahneden inerek hayranlarının arasına karıştı.

Diğer Magazin Haberleri için tıklayın


2018.08.06 13:41 - Son Güncellenme: 2018.08.06 13:42 - HABER MERKEZİ
A