Hüseyin Eroğlu'ndan Cengiz Ünder açıklaması

Hüseyin Eroğlu'ndan Cengiz Ünder açıklaması

Altınordu teknik direktörü Hüseyin Eroğlu, Samsunspor ile oynayacakları maç ve Spor Toto 1. Lig'deki hedeflerini anlattı. Sahalarında oynayacakları Samsunspor maçında 3 puan hedeflediklerinin altını çizen Eroğlu, son dönemlerde performansıyla dikkat çeken Barış Alıcı hakkında da konuştu.

2018.02.15 18:24 - Son Güncellenme: 2018.02.15 18:24 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Hüseyin Eroğlu'ndan Cengiz Ünder açıklaması

Ligdeki performansları hakkında

"Zorlu bir lig maratonundayız. İlk yarıda bize yakışmayan puan kayıpları yaşadık. Bu bizi zirveden uzaklaştırdı. Ligin ikinci yarılarında bir çıkışımız var. Son 5 yılda böyle. Hem oyun hem de skor anlamında her geçen gün daha iyiye gidiyoruz. Ankaragücü ve Rizespor maçlarını galibiyetle geçtik. Bu bizi yukarıya yaklaştırdı. Bu istikrarı devam ettirmek istiyoruz. Oyun anlamında hem savunma hem de hücumda doğru işler yapmaya başlayınca bu da bizim yukarıya tutunmamızı sağladı. İstikrar bizim için önemli."

Barış Alıcı yorumu

"Geçen senenin son bölümünde performansını sürekli geliştiren bir oyuncu. İkinci yarıya çok iyi başladı. Etkili bir oyuncu. Cengiz'in mesela İtalya'da yaptıkları benim için normal. Barış da böyle bir futbolcumuz. Alttan birçok oyuncumuz geliyor. İnsanlar hemen olsun istiyor. Barış, attığı gollerle hem takıma hem de kendisine katkı sağladı. Yarışırken yetiştirmeye de çalıştırıyoruz. Barış'ın hedefi de uluslararası seviyede bir futbolcu olmak. Tabii ki böyle futbolcularımızın çıkması bizi gururlandırıyor."

Samsunspor maçındaki hedefleri

"Samsunspor devre arasında sıkıntılar yaşamıştı. Bu sıkıntıları atlatmaya başladılar. Oyuncu kaybetmelerine rağmen etkili ve deneyimli oyuncuları var. Bizim en zor maçlarımızdan biri olacak. Bizim ivmemiz arttıkça rakiplerin bakışı da değişiyor. Onlar da alttan uzaklaşma çabasındalar. Biz seriyi devam ettirmek ve yukarılarda olmak istiyoruz. Takımımızın moral ve motivasyonu çok iyi. Kendi sahamızda kazanmayı amaçlıyoruz."

Hakemlere karşı bakış açısı

"Hakemler de görevlerini yapmaya çalışıyor. Hakemlerden önce futbola bakmak gerekiyor. Hakemleri konuşmayı sevmiyorum. Futbolcularımız sahada güçlü olduğunda, doğru futbolu oynadığında bir şekilde maçı kazanıyoruz. Hakeme takılı kaldığımızda, hatalarımızı da göremiyoruz. Bizim de lehimize ve aleyhimize hatalar oldu. Takım olarak doğruları yaptığınızda rakibi ve hakemi de yenebiliyorsunuz."

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.02.15 18:24 - Son Güncellenme: 2018.02.15 18:24 - HABER MERKEZİ
A