Huawei'den rakiplerini tedirgin eden satış hedefi!

Huawei'den rakiplerini tedirgin eden satış hedefi!

Huawei tüketici işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Zhu Ping şirketin akıllı telefon satış hedefini açıkladı. Detaylar haberimizde.

2019.04.16 00:54 - Son Güncellenme: 2019.04.16 00:55 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
Huawei'den rakiplerini tedirgin eden satış hedefi!

Çin merkezli teknoloji devi Huawei, akıllı telefon satış hedefini açıkladı. Huawei tüketici işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Zhu Ping, Huawei'in ikinci defa sponsor olduğu China Go League'in açılış töreninde bir konuşma gerçekleştirdi ve konuşmasında şirketin akıllı telefon satış hedefini de açıkladı.

Huawei'den rakiplerini tedirgin eden satış hedefi!

Zhu Ping, China Go League'in açılış konuşmasında şirketin 2019 akıllı telefon satış hedefine açıklık getirdi. Kıdemli yönetici geçen yılı üçüncü sırada tamamladıklarını ve bu yıl daha ileri gitmek istediklerini belirterek, bu yıl 250 milyondan fazla telefon satmak gibi bir iddialarının olduğunu dile getirdi.

Huawei'nin diğer iddialı hedefleri!

Akıllı telefon pazarındaki payını artıran Huawei'nin rakipleri, ciddi bir sıçrama gerçekleştirmedikleri taktirde, bu yılın sonunda şirketin mobil dünyasını ikinci sırada tamamlayacağı öngörülüyor. Huawei'nin ayrıca 2021 yılı için de şimdiden 300 milyon satış hedefi koyduğunun bilgisini siz değerli okuyucularımız ile paylaşalım. Huawei'nin ayrıca Honor ile birlikte yıl sonuna kadar ülkesindeki pazar payının yarısına hakim olmak gibi iddialı bir hedefi mevcut.

Verilere göre geçen yılın tamamında, rakipleri Apple 208.8 milyon, Samsung 292.3 milyon telefon satarken, Huawei'nin ise 206 milyon akıllı telefon satışı gerçekleştirerek rakiplerini oldukça tedirgin ettiğini ayrıca belirtelim. Bakalım Huawei'in bu hızlı yükselişi sonucunda şirket hedeflerini gerçekleştirebilecek mi?

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Huawei hedeflerini gerçekleştirebilecek mi? Düşüncelerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizimle paylaşabilirsiniz.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.04.16 00:54 - Son Güncellenme: 2019.04.16 00:55 - HABER MERKEZİ
A