HTC Android Pie güncelleme takvimini açıkladı!

HTC Android Pie güncelleme takvimini açıkladı!

Akıllı telefon pazarında ilk günden bu yana söz sahibi olan HTC, günümüzde rekabet ettiği firmaların gölgesinde kaldı. Sürekli kan kaybeden şirketin marka haklarını satışa çıkarması durumun ne kadar kötü olduğunu gözler önüne serdi.

2019.03.12 15:31 - Son Güncellenme: 2019.03.12 15:32 - Teknoloji - HABER MERKEZİ
A
HTC Android Pie güncelleme takvimini açıkladı!

Tabi, şirketin durumu ne kadar kötü olursa olsun, hali hazırda piyasada yer alan akıllı telefonlara destek sunulması gerekiyor. Bu kapsamda diğer markalar ile benzer şekilde HTC kullanıcılarının ana beklentilerden birisi de, Android 9 Pie.

HTC Android Pie güncellemesi için açıklama yaptı!

Güncelleme takvimi konusunda HTC'den yeni bir açıklama geldi. Android One programına dahil olan U11 Life modelinin Android Pie güncellemesini aldığı belirtilirken U11, U11 Plus ve U12 Plus için yılın ikinci çeyreği işaret ediliyor.

Yani, HTC'nin birçok amiral gemisi Haziran'dan önce Android Pie güncellemesini almayacak. Samsung gibi rakiplerinin amiral gemileri için güncellemeleri neredeyse tamamladığını dikkate aldığımızda bu büyük bir gecikme.

Android cihazlarda güncellemelerin ülkelere göre dağıtıldığını unutmamak gerekiyor. Ülkemizde bu üç akıllı telefondan birisine sahip olan kullanıcıların Android Pie güncellemesi ile tanışması yaz sonunu bile bulabilir.

Diğer Teknoloji ve Bilim Haberleri için tıklayın


2019.03.12 15:31 - Son Güncellenme: 2019.03.12 15:32 - HABER MERKEZİ
A