Hikmet Karaman: Lig bitmedi

Hikmet Karaman: Lig bitmedi

İstikbal Mobilya Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, Ankaragücü yenilgisinin ardından "Bazen takımlar, 'bu maçı alırsak lig bitti' diye düşünüyor ama lig bitmiyor" açıklamasını yaptı.

2019.04.14 17:33 - Son Güncellenme: 2019.04.14 17:39 - Spor - HABER MERKEZİ
A
Hikmet Karaman: Lig bitmedi

Spor Toto Süper Lig'in 28. haftasında konuk ettiği MKE Ankaragücü'ne 2-0 yenilen İstikbalMobilya Kayserispor'un teknik direktörü Hikmet  Karaman, takımının hatasından kaynaklanan iki golün ardından sahadan mağlup  ayrıldıklarını söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karaman, iki  kanat oyuncusu Atila Turan ve Lopes'in bu maçta oynayamamasının kendilerini  olumsuz etkilediğini belirtti.

Kadrodaki eksikliklerden dolayı oyun kurgusunu değiştirmek zorunda  kaldıklarını dile getiren Karaman, "Eksiklerden dolayı savunma kurgumuzu 4  stoperden oluşturmak zorunda kaldık. Oyun 0-0 gidiyordu, zaman zaman biz zaman  zaman onlar pozisyona giriyordu. Bu süreçte Deniz Türüç ve Kravets ile çok güzel  bir atağa çıktık. Deniz kaleye vursa golü biz bulacağız. O topun dönüşünde çok  büyük bireysel hata yaptık. Kaleci ile 3 kişiyiz ama rakibe topu vurdurduk."  dedi.

Şamil Çinaz'ın da sakatlığı sebebiyle oyundan çıkmasının kendilerini  zora soktuğunu aktaran Karaman, şunları kaydetti: "Elimizdeki sınırlı kadroda oyuncuları sağa sola dağıtarak mücadele  etmeye çalıştık. Bu süreçte de Şamil sakatlandı çıktı. Birinci golü yiyince artık  bütün düşüncelerimiz değişti. Devamında ikinci golü yedik. Şu bir gerçek, komik  bir ikinci gol yedik. Bazen takımlar, 'bu maçı alırsak lig bitti' diye düşünüyor  ama lig bitmiyor. Şimdi 3 puanı alamadık. Önümüzde daha birçok puan var. Şimdi  bunun bir deplasman telafisini yapmak zorundayız. Bu maçtan ders çıkarıp hafta  içi Galatasaray maçına daha iyi odaklanacağız."

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2019.04.14 17:33 - Son Güncellenme: 2019.04.14 17:39 - HABER MERKEZİ
A