Hayalim Süper Lig'de çalışmak

Hayalim Süper Lig'de çalışmak

Spor Toto 1. Lig takımlarından Ümraniyespor'un teknik direktörü İsmet Taşdemir, kırmızı-beyazlılarda başarılar elde ederek, gelecekte Süper Lig'de takım çalıştırmak istediğini söyledi.

2018.08.16 12:19 - Son Güncellenme: 2018.08.16 12:20 - Spor
A
Hayalim Süper Lig'de çalışmak

Açıklamalarda bulunan 44 yaşındaki teknik adam, şu an  için yurt dışında teknik direktörlük yapmak gibi bir hayalinin olmadığını belirterek, "Herkesin bir hayali ve hedefleri vardır. Benim de Süper Lig'de takım  çalıştırmak gibi bir hayalim var. Süper Lig'e birden gitmek imkansız. Bu uzun zaman da alabilir. Zamanla ve başarıyla orayı yakalayacağımı biliyorum. Bir şeyleri başararak elde etmek istiyorum. Bu doğrultuda çalışıyorum." ifadelerini  kullandı.

SİNDİRE SİNDİRE GİDECEĞİM

Kariyer hedeflerine sindire sindire gitmek istediğini vurgulayan Taşdemir, şunları kaydetti: "Hedeflerim ve beklentim doğrultusunda bir sene önce 1. Lig'de takım  çalıştırmayı planlıyordum. Mesut Bakkal ile 4,5 yıl çalıştıktan sonra teknik  adamlığa adım attım. Daha önce Spor Toto 1. Lig'de çalışmayı hedeflemiştim ancak  MKE Ankaragücü ile 2016-2017 sezonunu TFF 2. Lig'de şampiyon tamamladıktan sonra, yanlış tercihler buna engel oldu. Ben kadere inanıyorum. Sonuçta her şeyi yaparsınız ama bir noktada iş kilitlenir ve olmaz. Nasip bu zamanaymış. Bazı  şeyleri planlarsınız, hedeflersiniz ve bunun için çalışırsınız. Bazen olmadığında, zorlayamazsınız. Hangi lig olduğu önemli değil, bulunduğum her yerde  başarılı olmak istiyorum. Benim felsefem bu. Daha önce birçok kulüpte başarılar yaşadım. Hep bir hedefim var."

TRANSFER DÜŞÜNMÜYORUZ

 

Transfer yapmayı düşünmediklerini kaydeden İsmet Taşdemir, takıma ve bütçelerine uygun bir oyuncu gelirse belki değerlendirebileceklerini belirtti. Geçen sezon ilk 11'de oynayan Dimitar Rangelov, Jean-Armel Drole, İbrahim Akdağ ve Serdar Özbayraktar gibi takımın hücum yükünü çeken isimlerin, artık kadroda bulunmadığını aktaran Taşdemir, "Ümraniyespor geçen sezonu 49 golle  bitirirken, bu oyuncular 32 gollük katkı verdi. Bu futbolcuların gitmesi kolay bir şey değil" değerlendirmesini yaptı.

 

Diğer Spor Haberleri için tıklayın


2018.08.16 12:19 - Son Güncellenme: 2018.08.16 12:20 - Burcu Kahraman
A